Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή.19 Δεκ.Καταψηφίζει την συνέχιση ερευνών λίστας Λανγκαρντ, 5 Δεκ.Στηρίζει με "Παρών" κυβερνητικό νομοσχέδιο


Δεκέμβριος 19 2012

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αποφάσισε να παραπέμψει την έρευνα για την "λίστα Λαγκάρντ" στην επιτροπή ελέγχου "Πόθεν Έσχες".

Συγκεκριμένα, κατά της συνέχισης των ερευνών ψήφισαν οι Αναστάσιος Νεράτζης, Βύρων Πολύδωρας, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βλάχος από την ΝΔ, ο Απόστολος Κακλαμάνης του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Γιώργος Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.

Αντίθετα, υπέρ της συνέχισης ερευνών ψήφισαν οι:
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ και ο Γιάννης Δημαράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υπέρ ψήφισε και ο κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ).

news247.gr

Λίγες μέρες πρίν, στις 5 Δεκεμβρίου, η Χρυσή Αυγή εντελώς ... αντισυστημικά, είχε στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία και σε ένα νομοσχέδιο το οποίο αφορούσε ουσιαστικά ην διείσδυση μιας ξένης χώρας (της Εσθονίας), στα ευαίσθητα δεδομένα περί διαφθοράς, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διαχείρισης των ηλεκτρονικών μέσων πληροφορίας.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης, με την ανοχη της Χρυσής Αυγής, η οποία ψήφισε «παρων» και με την σφοδρή αντίδραση της υπόλοιπης αντιπολίτευσης.
Διαβαστε περισσότερα απο τα Πρακτικά της Βουλής.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Ένταση με Λαφαζάνη, μαζί με την Εσθονία θα γίνει διαχείριση της ελλην.ηλεκτρον.διακυβερνησης,της διαφθοράς και των μέσων πληροφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.