Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Απο τα γηπεδα και το ράδιο-Αλιβέρι,στην ΕΡΤ,μέσω Κεδίκογλου.


Μπορείς να είσαι απόφοιτη ΙΕΚ,να είσαι στέλεχος του Πασόκ,να γίνεις πολιτευτής της ΝΔ,να γινείς η Πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας,παρουσιάστρια σε επαρχιακό ραδιοφωνικό σταθμό,δευθύντρια πολιτικού γραφείου στην Βουλή και να καταλήξεις στις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ με 3 χιλιάρικα μισθό;

Ναι, εαν κατάγεσαι από την εκλογική περιφέρεια του Σίμου Κεδίκογλου.

Η πρώην διευθύντρια του γραφείου στη Βουλή του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου,  Ματίνα Ρέτσα, έχει προσληφθεί εδώ και μερικούς μήνες ως ειδική σύμβουλος επι θεμάτων επικοινωνίας στην ΕΡΤ.

Το βιογραφικό της "πλούσιο", καθώς απο αποτυχημένο στέλεχος του Πασόκ, βρέθηκε στην γαλάζια παράταξη,οπου επίσης δεν κατάφερε να εκλεγεί πουθενά, αν και είχε βάλει υποψηφιότητα.

Την έχουμε βρεί και ως πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κριεζών, όπου οι παίχτες έφτασαν σε σημείο να βγάλουν ανακοίνωση για την "χρηστή" διαχείριση της κυρίας προέδρου.


Επίσης εργάστηκε ως παρουσιάστρια στο "Ράδιο-Αλιβέρι" απο όπου μεταπήδησε, μέσω Σίμου Κεδίκογλου, για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Σύμφωνα με την Διαύγεια, ένα τριχίλιαρο η κυρια πρόεδρος-πολιτεύτρια-παρουσιάστρια και νύν δημοσιοσχετίστρια, θα το βγάζει.

"Ματίνα Ρέτσα, ειδικός σύμβουλος για θέματα επικοινωνίας (ΠΕΘ, 3.000 ευρώ μικτά) "

'Ιδιος μισθός με τον Αντώνη Λιάρο και ας μην ήταν ο Λιάρος πρόεδρος ομάδας τοπικού. Αυτές είναι οι αδικίες στην ΕΡΤ...

Και με την ευκαιρία, ας διαβάσουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής που απέστειλλαν, οι απλήρωτοι, παίχτες των Κριεζών, σχετικά με την πρόεδρο.

"...Κι ας έλεγε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ομάδας κα Ματίνα Ρέτσα ότι «σας δίνω την άδεια να με ξεφτιλίσετε αν δεν τηρήσω τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει απέναντι στον καθένα ξεχωριστά…». Κα Ρέτσα, κανείς μας δεν είχε και δεν έχει τέτοιου είδους προθέσεις. Αλλωστε, ουδέποτε θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις και εν μέσω δυσκολιών το αποδείξαμε πολλές φορές. Το μόνο που ζητάμε είναι έστω και τώρα να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φανείτε συνεπής στις δεσμέυσεις που αναλάβατε απέναντί μας."

Πάντως και η ΕΡΤ του Κεδίκογλου, δύσκολα θα πάρει πρωτάθλημα με τέτοιο πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.