Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Ερυθρός Σταυρός" "Οι εφημεριες ειναι επικίνδυνες,προσέρχεσθε με δική σας ευθυνη".

Αν και ο Ερυθ- ρός Σταυρός έχει διαγράψει παλιότερα χρέη του Δημοσίου ύψους 35 εκ. ευρώ, αυτό συνεχίζει να... αμελεί τις υποχρεώσεις του.

Οι γιατροί του "Ερυθρού Σταυρού" νιώθουν την ηθική υποχρεώση να μας προειδοποιήσουν και το κάνουν,με μια ανακοίνωση,που απευθύνεται σε όσους επισκέπτονται το νοσοκομείο.

Στον ¨Ερυθρό¨,τα χρήματα δεν επαρκούν,οπότε μετά απο φάρμακα,γάζες,υλικά,η Διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει απο τις εφημερίες τους...γιατρούς.

Στην ανακοίνωση διαβάζουμε

"Οι εφημερίες στις οποίες προσέρχεσθε είναι επικίνδυνες για την δική σας υγεία,καθώς και των οικείων σας"

και συνεχίζει παρακάτω

"'Οπως αντιλαμβάνεσθε,λοιπόν,ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένετε στην αναμονή για να εξετασθείτε θα είναι περίπου ο διπλάσιος σε σχέση με αυτόν που περιμένατε μέχρι σήμερα.Ο γιατρός που θα σας εξετάσει θα είναι εξαντλημένος,ενώ πιθανότατα δεν θα είναι ειδικός,αλλά ειδικευόμενος,αφού σε κάποιες περιπτώσεις δεν εφημερεύει καν επιμελητής ειδικευμένος ιατρός!

 Σας ζητάμε,απο την πλευρά μας συγγνώμη γα την ταλαιπωρία,αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε οτι υπο αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη σωματική σας ακεραιότητα,αφου δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε οτι θα αποφευχθούν σοβαρά ιατρικά σφάλματα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.