Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΕΟΦ δίνει μισο εκατομ. για καμπάνια σε εταιρείες που σχετίζονται με τις οικογένειες Βαρβιτσιώτη & Στουρνάρα.



Και όμως,εν μέσω πρωτοφανούς φτώχειας και δυσπραγίας,με ασθενείς,φαρμακοποιούς,διευθυντές νοσοκομείων,γιατρούς,να βρίσκονται σε απόγνωση,που θα βρούν φάρμακα,ο πρόεδρος του ΕΟΦ,δίνει μισο εκατομμύριο ευρώ για διαφημιστική καμπάνια,για την πολυφαρμακία!


Όπως διαβάζουμε στην Αυγή,στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Γιάννης Τούντας υπογράφει την υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 65260 απόφαση με την οποία κατακυρώνεται "το αποτέλεσμα του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου 'Εκστρατεία ενημέρωσης του ΕΟΦ για την πρόληψη της πολυφαρμακίας' στην ένωση εταιρειών MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS ΕΠΕ και ΒΙ ΕΝΤ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., που κατέθεσε τη συμφερότερη προσφορά με το ποσό των 435.666 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα και με το σχετικό πρακτικό της Ετήσιας Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών".

Ο Γιάννης Τούντας,έδωσε μάχη στον Οργανισμό για να εγκρίνει κονδύλι 1 εκατομμυρίου ευρώ,αλλά αντιδρούσε,μεταξύ άλλων, η επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων,η οποία φυσικά μετατέθει.

Τελικά ο πρόεδρος,’έβαλε νερό στο κρασί του’ και έπεσε στο μισο εκατομμύριο,συκεκριμένα στις 435.666 ευρώ

Με νομιμότατο διαγωνισμό,επιλεχθηκαν 2 εταιρίες.

Η μια από τις δυο,έχει πρόεδρο του ΔΣ τον Θωμά Βαρβιτσιώτη (της γνωστής οικογενείας) και ένα από τα μέλη του Δ.Σ. της ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης (της γνωστής οικογενείας), ενώ στην άλλη εταιρεία μέτοχοι είναι η Νεφέλη Στουρνάρα (της γνωστής οικογενείας) και η Μυρτώ Στουρνάρα (της γνωστής οικογενείας).

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.