Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η Λίστα του Φούχτελ.Δημαρχοι & αιρετοί που συνεργάζονται στενα μαζί του.

 poeotalogo   


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δημοσιοποίησε ορισμένα ονόματα Δημάρχων που βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας, Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ. Τα ονόματα είναι περισσότερα,αλλά οι παρακάτω είναι οι πιο "δραστήριοι".

Να μην ξεχνάμε βέβαια,ότι οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές του Γερμανού απεσταλμένου της Καγκελαρίας στην χώρα μας είναι οι Ευριπίδης Στυλιανίδης και Πέτρος Τατούλης.

Όλη αυτή η "προθυμία", έκανε τον ίδιο τον Φούχτελ,να δηλώσει με νόημα,λίγο καιρό πρίν: «Η Ελλάδα θα διαδραματίσει πανευρωπαϊκά πρωτοποριακό ρόλο αναφορικά με τη συνεργασία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Μιας συνεργασίας που κρύβει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες απ΄ ότι πιστεύαμε πριν ένα χρόνο».


Το καλοκαίρι του 2012,είχαμε ασχοληθεί πάλι με τον Γερμανό Υφυπουργό που αλωνίζε ανεξέλεγκτος την χωρα και δηλώνε...Όθωνας

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 1258

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι προβλέψεις αλλά και οι εκτιμήσεις μας ότι μεθοδεύεται η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβεβαιώνονται πλέον και μετά τις αναφορές του ύπατου αρμοστή, Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας κ. Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ.

Η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ αλλά και ο «ποταμός» συνεντεύξεων του εκπροσώπου της Γερμανικής επιτροπείας Φούχτελ, έφερε στη δημοσιότητα ποιοι είναι οι «αιρετοί» εκπρόσωποι που μέχρι σήμερα τον συναντούσαν κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα στους «Γερμανούς κατακτητές» βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων.

Ουσιαστικά τους «έδωσε» ή κοινώς τους μαρτύρησε, αν και ήταν γνωστό, στους περισσότερους από εμάς ποιοι συνομιλούσαν μαζί του.

Ποιοι είναι οι αιρετοί; Χρειάζεται να τους ξέρουμε ώστε με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσουμε τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των Δήμων αλλά και το ξεπούλημα της Δημοτικής Περιουσίας.

Είναι οι Δήμαρχοι Πάτρας κ. Δημαράς Ιωάννης, Βέροιας κα Χαρά Ουσουλτζόγλου, Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, Νάξου κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης, Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, Κέρκυρας κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας και πολλοί άλλοι τους οποίους θα αποκαλύψουμε εν καιρώ.

Εκτός από τις παρεμβάσεις μας αυτές, προετοιμαζόμαστε για τη μαζική και δυναμική παρουσία μας στην Ελληνογερμανική συνέλευση των Δημάρχων που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους τους. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 15 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις πληροφορηθούμε την ακριβή ημερομηνία και το χώρο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση. Μέχρι τότε αποκαλύπτουμε τους Έλληνες «συνεργάτες» Δημάρχους που υπακούουν στα κελεύσματα της συγκυβέρνησης και της τρόικα στις τοπικές κοινωνίες και προετοιμάζουμε την αντίδρασή μας για να τους χαλάσουμε «τις προσοδοφόρες επενδύσεις τους».

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.