Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η Cyta ζητά 25 ευρώ από κάθε άνεργο που κάνει αίτηση για δουλειά!Η κατάσταση στο κλάδο των εταιριών κινητής τηλεφωνίας όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους είναι η γνωστή. Ελαστικά ωράρια, ατομικές συμβάσεις που ορίζουν μισθούς πείνας και εργοδοτική τρομοκρατία αποτελούν πλέον καθημερινότητα για τους χιλιάδες εργαζόμενους που εργάζονται σε αυτές.

Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Cyta επενδύοντας στο πόνο των χιλιάδων ανέργων που αναζητούν εργασία, πρωτοπορεί και υποχρεώνει όσους άνεργους κάνουν αίτηση για δουλειά σε αυτή να τη πληρώσουν! Σύμφωνα με το site της εταιρίας οι ενδιαφερόμενοι για δουλειά πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 25 ευρώ για κάθε αίτηση - τα οποία μάλιστα δεν επιστρέφονται.

Όπως βλέπουμε και στο site της εταιρίας (http://www.cyta.com.cy/Default.aspx?ID=217) στη σχετική ανάρτηση:

"Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αιτητές θα πρέπει το αργότερο ως τις 13/07/2012, η ώρα 12.00 (το μεσημέρι) να:

Α) υποβάλουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αίτηση τους και
Β) καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).

Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται."
Για να αντιληφθούμε και τα μεγέθη των αριθμών, η εταιρία χρεώνοντας 25 ευρώ στη κάθε νέα αίτηση εργασίας, για κάθε 300 αιτήσεις εξασφαλίζει τους μισθούς ενός 12μηνου συμβασιούχου!

http://diktyo-episfaleias.blogspot.gr/2012/07/cyta-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.