Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γερμανός Υφυπουργος αλωνίζει ανεξέλεγκτος την χωρα και δηλώνει...Όθωνας!



Ο Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ όχι μόνο ήλθε, αλλά εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και πλέον έχει αρχίσει αθόρυβα να δρα ανεξέλεγκτα, κάνο­ντας περίεργες επαφές αλλά και πα­ρεμβαίνοντας στα ελληνικά πράγμα­τα, χωρίς να βρίσκει καμία αντίδραση.

Στόχος του Γερμανού υφυπουργού φαίνεται ότι είναι στην κυριολεξία η Θράκη και η δημιουργία εκεί Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ), συνεργα­ζόμενος με περίεργους κύκλους και περίεργα οικονομικά fora, προφανώς για να δημιουργηθεί σε πρώτη φάση ευνοϊκό κλίμα για την απαραίτητη δη­μιουργία της Ειδικής Οικονομικής Ζώ­νης, πάντα «για το καλό της σωτηρίας της περιοχής.

Αλλά κυρίως για την σωτηρία των Γερμανών βιομηχάνων,που καίγονται να αναχαιτίσουν την Κινέζικη επιθετική εξαγωγική οικονομία,απαντώντας με φθηνά κινέζικα μεροκάματα στην Θράκη.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, ο Γερ­μανός υφυπουργός άρχισε να αλωνίζει την Ελλάδα συμπεριφερόμενος ως κατακτητής ,να πηγαί­νει στην Κέρκυρα ή στην Κρήτη και να προγραμματίζει (κλειστες) συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς κάθε περιο­χής, περιφερειακά συμβούλια κ.λπ., για να ενημερωθεί για την οικονομι­κή κατάσταση των περιφερειών, να προτείνει αναπτυξιακά προγράμματα και να ξεκινήσει παρεμβάσεις.

Πριν λίγους μήνες εξάλλου,είχε δηλώσει απο το Βερολίνο,προφανώς δίνοντας το πλαίσιο του...ιστορικού του ρόλου στους 'Ελληνες υπηκόους του  " Εάν αποτύχω στην αποστολή μου, θα είμαι ο τελευταίος Όθωνας "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.