Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ.Ακυρη η συμφωνία με την Siemens - "Πατριωτες" οι 3 σωματοφυλακές της, Στουρνάρας-Βορίδης-Χρυσοχοϊδης.



Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε η Αυγη, αν η συμφωνία δεν κυρωθεί από την ελληνική Βουλή μέσα σε 45 μέρες από τότε που την υπογράφει η Siemens, η συμφωνία είναι άκυρη. Η Siemens την υπέγραψε στις 7 Μαρτίου 2012 και ο αρμόδιος υπουργός στις 22 Αυγούστου 2012. Άρα έχει παρέλθει η προθεσμία των 45 ημερών,η συμφωνία είναι καταφανέστατα εκπρόθεσμη και μπορεί να ακυρωθεί,πανηγυρικά σε δικαστήριο. 

Ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας παραδέχτηκε στην Βουλή το πρόβλημα λέγοντας πως το Νομικό Συμβούλιο τον συμβούλευσε να υπογράψει και οτι θα προσπαθήσει να προωθήσει ρύθμιση.

Οι ¨εκπρόθεσμοι¨,¨άκυροι¨και ¨πατριωτες¨,3 Σωματοφύλακες της Siemens



Ο Υπουργός Οικονομικών είπε σχετικά ότι "αν το διαβιβαστικό είναι λάθος, έγινε εκ παραδρομής, θα το δούμε" 'Αραγε ο κος Στουρνάρας,ενας τεχνοκράτης,απο τα σπλάχνα των επιχειρήσεων,δεν γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν εκ παραδρομής εκπρόθεσμες συμφωνίες?

Υπάρχουν εμπρόθεσμες συμφωνίες,άρα έγκυρες και υπάρχουν εκπρόθεσμες συμφωνίες,άρα άκυρες.

Απλά ο κος Στουρνάρας μας περνάει όλους για αδαής υπηκόους,καθώς σίγουρα δεν έκανε τέτοιες εκτιμήσεις στις συναντήσεις των στελεχών των επιχειρήσεων,για τις οποίες εργαζόταν (και εργαζεται?) μέχρι χθες.

Απλά γνωρίζει ότι δεν θα ζητήσει την ψήφο των υπηκόων-ψηφηφόρων καθώς έγινε απο σπόντα πολιτικός και απο ανάγκη υπουργός μιας χρήσης.

Μέσα στην Βουλή, παραδέχτηκε επίσης οτι δεν γνώριζε το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

Σε βοήθεια της Ζήμενς όμως,προσέτρεξε ο εθνικιστής Βορίδης. Ο βουλευτής που σε κάθε 3 προτάσεις,κλίνει την λέξη 'πατρίδα' σε όλους τους χρόνους.  Κάθώς επίσης και ο κος ¨Εθνική Ασφάλεια" Χρυσοχοίδης.

Ο Κος Στουρνάρας ανέφερε στην Βουλή "ήρθα από πατριωτικό καθήκον, μόλις τελειώσω τη δουλειά μου θα αποχωρήσω..."

Ο Σάμιουελ Τζόνσον είχε γράψει ότι ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.Ο πατριώτης  Έλληνας Υπουργός Οικονομικών,σε μια βραδιά στην Βουλή,παραδέχθηκε οτι υπέγραψε μια εκπρόθεσμη συμφωνία,οτι δεν γνωρίζει τίποτα για τις γερμανικές αποζημιώσεις και ότι έρχεται στο Κοινοβούλιο απο πατριωτικό καθήκον.

Αλήθεια,απο πότε κύριοι το να υπερασπίζεσαι μια γερμανική εταιρεία,μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο,είναι πατριωτικό καθήκον?

Τι είναι η Πατρίδα μας? Μην είναι η Ζήμενς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.