Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Θ.Πάγκαλος: “Αναγκαστικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το μνημόνιο και να το υπερασπιστουμε!

Το Μνημόνιο θα εφαρμοστεί ως έχει

 
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Free Sunday ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται πικραμένος από την περιθωριοποίηση του από το ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι θα ψηφίσει αναγκαστικά το κόμμα του, ενώ δηλώνει υπερήφανος για το Μνημόνιο!
 
«Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τους άλλους. Να ένας λόγος να ψηφίσει κανείς ΠΑΣΟΚ. Και πρέπει να υπερασπιστούμε το μνημόνιο.
 
Πήραμε αποστάσεις από το πρώτο μνημόνιο, που το είχε φτιάξει η προηγούμενη ηγεσία, και τώρα παίρνουμε αποστάσεις από το δεύτερο, που το κάναμε εμείς με τη σημερινή ηγεσία. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το μνημόνιο. Οδήγησε στη δανειοδότηση της χώρας, στην απομείωση του χρέους, στην αποφυγή της χρεοκοπίας και την επιβίωση της οικονομίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σοβαρή αναθεώρηση, ούτε σοβαρή επαναδιαπραγμάτευση, ούτε σοβαρή αμφισβήτηση του Μνημονίου. Το Μνημόνιο θα εφαρμοστεί ως έχει. Μιλάνε για επαναδιαπραγματεύσεις, για στιβαρές ηγεσίες που θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στον υπαρκτό κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.