Σάββατο 4 Μαΐου 2013

20 κιλά κρέας για άπορους στα σκουπίδια, η ΔΕΗ & οι εργολάβοι έκοψαν πασχαλιάτικα το ρεύμα σε Οργάνωση στην Πάτρα.




Διαβάζουμε καθημερινά τα «κατορθώματα» της ΔΕΗ και των ιδιωτών – κορακιών εργολάβων που συνεργάζεται, οι οποίοι κόβουν το ρεύμα σε γιαγιάδες, πολύτεκνες οικογένειες, αρρώστους μέχρι και σε καρκινοπαθείς.


Δεν είναι υπερβολή, ένα απλό σερφάρισμα στο ίντερνετ ή ένα υποτυπώδες αρχείο ημερήσιου τύπου να κρατήσει κάποιος, θα φρίξει με πολλές περιπτώσεις. Έχουν καταγγελθεί απο διαρρήξεις μέχρι ξυλοδαρμοί απο μπράβους.


Η τελευταία όμως είναι πραγματικά από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις έλλειψης κοινωνικής συνείδησης (ή συνείδησης σκέτό).


Η ΔΕΗ και οι εργολάβοι της έκοψαν το ρεύμα ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ σε χώρο που είχε παραχωρήσει ο Δήμος Πατρέων στην ΜΚΟ «Φωτεινό Αστέρι», η οποία από δωρεές είχε μαζέψει 20 κιλά κρέατος το οποίο περίμεναν 45 άπορες οικογένειες για να κάνουν Πάσχα.


Το κρέας, το οποίο φυλασσόταν στα ψυγεία του χώρου, πετάχτηκε στους κάδους βέβαια, ως ακατάλληλο.


Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι δεν της είχε κοινοποιηθεί λογαριασμός, ούτε είχε προειδοποιηθεί, ώστε να μεταφέρει το κρέας των ανθρώπων σε άλλο σημείο.


Επίσης επισημαίνει ότι «ο Δήμος Πατρέων δεν φέρει καμία ευθύνη  για τη διακοπή ρεύματος, διότι το κτίριο ανήκει μεν στο Δήμο της Πάτρας, αλλά ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη για την ηλεκτροδότησή του και κατά συνέπεια δεν φέρει καμία ευθύνη για την διακοπή ρεύματος». 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


"Στέλνουν μπράβους για να μάς κόψουν το ρεύμα",Άγριος ξυλοδαρμός Χαϊδαριώτη από εργολάβο της ΔΕΗ.
http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7310.html


ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΗ.Μέργος απο το 2005 στο ΔΣ της ΔΕΗ, Πρόεδρος θυγατρικής και άλλα πολλά...
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/02/2005.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.