Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή προτείνει "στείρωσις και ευθανασία" των ατόμων με ειδικές ανάγκες

Οικολογία & Δράση - Πράσινη Πτέρυγα


"Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως (...)
IV. Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση
".

Δηλαδή όποιος δεν είναι μέλος ή οπαδός της ιδεολογίας του φασισμού οι γιατροί του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής, εύκολα μπορούν να τους χαρακτηρίζουν "όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως".
Και τι προτείνει η Χρυσή Αυγή για τα άτομα αυτά;; ΑΚΟΥΣΤΕ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ καλά:


"V. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση. (...)."

Δηλαδή νομικές εγγυήσεις που θα καθορίζονται από ένα φασιστικό καθεστώς και θα ελέγχονται οι άνθρωποι από ομάδα "γιατρών" φασιστικής ιδεολογίας.
Πλήρες κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής "Πράσινη Πτέρυγα" με τίτλο: H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό.

www.facebook.com/AnonOpGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.