Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ!

"23 Αυγ. 2012
Κατατίθεται την Πέμπτη (30 Αυγ.)

Ευνοϊκή τροπολογία ρύθμισης των χρεών για τις ΠΑΕ

Σανίδα σωτηρίας για τις ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση της τροπολογίας ρύθμισης των χρεών την Πέμπτη στη Βουλή.

Η τροπολογία αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση την ερχόμενη Τρίτη (28/8) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ θα περάσει σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ενδέχεται να μην πάρουν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την παρασκευή (24/8), θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της υπαγωγής τους στη νέα ρύθμιση.

Newsroom ΔΟΛ"

'Οταν διαβάζαμε την παραπάνω είδηση απο τον ΔΟΛ,κάποιες μέρες πριν,κουνούσαμε όλοι το κεφάλι καθώς σκεφτόμασταν πόσο οι πολιτικοί μας εντός του Κοινοβουλίου δεν εχουν αλλάξει μυαλά. Για άλλη μια φορά,οι ίδιοι συστημικοί πολιτικοί δίνουν στους ίδιους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες Ανωνύμων Εταιρειών,την ευκαιρία να πληρώσουν όποτε και ότι θέλουν.

Αλλα είχαμε κάνει ένα λάθος.Δεν ψήφισαν την τροπολογία μόνο οι συστημικοί βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων. Η τροπολογία,η οποία μπήκε άσχετα και εμβόλιμα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής, ψηφίστηκε και απο τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και από τα "αντισυστημικά παλικάρια" της Χρυσής Αυγής!

 Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα χωρίς φορολογική ενημερότητα. σε μια εποχή που ο μέσος φορολογούμενος 'ματώνει΄στην εφορία για να παραλάβει φορολογική ενημερότητα.

Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι αναξιοπαθούντες επιχειρηματίες,που χρειάστηκαν την συνδρομή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα,τις ψηφους της 'αντισυστημικής΄ Χρυσής Αυγής?

Ο Παναθηναικός του συστημικού εφοπλιστή Αλαφούζου,με χρέη που δημιουργήθηκαν επι εποχής των συστημικών Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου?
Ο Ολυμπιακός,με ιδιοκτήτη τον συστημικό εφοπλιστή Μαρινάκη,με το Καραισκάκη να ανήκει ακόμη στον συστημικό Λαυρεντιάδη?
Η ΑΕΚ,αγνώστου ιδιοκτησίας (συγγνωμη άλλα έχουμε χάσει την μπάλλα με το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ),αλλά με τα χρέη να έχουν δημιουργηθεί κυρίως επί (υπερ)συστημικού Ψωμιάδη?

Και σε αυτούς τους αναξιοπαθούντες ιδιοκτήτες και προέδρους Ανωνύμων Εταιρειών,έτεινε χείρα βοηθείας η 'γροθιά στο κατεστημένο' Χρυσή Αυγή?

Πήγε περίπατο η "εξυγίανση του σάπιου πολιτικού συστήματος".

Απο τους υπόλοιπους εθνοπατέρες,ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στον κο Βορίδη και κο Ιωαννίδη,που πήραν πάνω τους όλη την τροπολογία,με τον τελευταιο να ειρωνεύεται την αντιπολίτευση και να δηλώνει στο τέλος,ότι ο χώρος του αθλητισμού είναι ο μοναδικός καθαρός χώρος στην Ελλάδα!

Τέλος,να σημειώσουμε οτι η τροπολογία αυτή είναι η πρώτη που κατατίθεται τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.Προφανώς η ρύθμιση των χρεών των νοικοκυριών δεν είναι σε άμεση προτεραιότητα,όπως η ρύθμιση των χρεών των συγκεκριμένων Εταιρειών για τους βουλευτές της Συγκυβέρνησης-Αν.Ελ-Χρυσής Αυγής.

Για την Ιστορία,ΝΔ,Πασοκ,Δημαρ,Αν.Ελ,Χρυσή Αυγή ψήφισαν Ναι,ο Σύριζα ψήφισε Όχι και το ΚΚΕ ψήφισε Παρών.

'Οσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να δώσουν γροθιά στο κατεστημένο,ας δώσουν τώρα μια γροθιά στο χέρι που έριχνε το φά(σ)κελλο στην κάλπη!

Όσο για την Χρυσή Αυγή,είναι η δεύτερη φορά,μετά το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή για την ΑΤΕ,που συναινεί με το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
Μάλλον,όπως όλοι περιμέναμε, εξελλίσεται σε υπάκουο σκυλάκι του συστήματος,η Χρυσή Αυγή-Λαικός Σύνδεσμος.
Χρυσή Αυγή-Λα.Συ. εν συντομία.

LEFTeria-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.