Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Βουλή: "Στημένος ο άγριος καβγάς με τη Χρυσή Αυγή" - Έρευνα για το ποιός τραβούσε βίντεο με την ένταση«Αλήτες, απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια» ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς όσους βρίσκονταν στη Βουλή κατά την αποχώρησή τους μετά από καβγά με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη.

Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» ήταν η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη πως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου είναι ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και Έλληνας κατά 25%!

Το βίντεο που εστάλη από τη Χρυσή Αυγή στους δημοσιογράφους και δείχνει τη στιγμή της έντασης και την αποχώρηση των βουλευτών, είναι προϊόν παράνομο, μιας και απαγορεύεται να βγαίνουν πλάνα στη δημοσιότητα εκτός από τα πλάνα που δείχνει το κανάλι της Βουλής.

Η Βουλή μάλιστα διέταξε έρευνα για το πώς τραβήχτηκε το βίντεο και θεωρεί μάλιστα πώς το όλο σκηνικό της έντασης ήταν προσχεδιασμένο και στημένο από τη Χρυσή Αυγή με στόχο να φέρει στη Βουλή τις πρακτικές της και έξω από τη Βουλή, στα πανηγύρια και τις λαϊκές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.