Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

VIDEO.WSJ.Είναι αλήθεια,τα Funds αγοράζουν Ελλάδα,περιμένοντας νεο PSI

That's Right: Hedge Funds Are Buying Greece

10/23/2012

One of the hottest trades of the past few months has been the bonds of a country so shaken by economic and social turmoil that a neo-Nazi party is running third in the polls. Charles Forelle has details on Markets Hub

Σύμφωνα με την εκπομπή Markets Hub του Wall Street Journal,αμερικάνικα κυρίως αλλα και βρετανικά επιθετικά Funds,αγοράζουν μανιωδώς ελληνικά κρατικά ομόλογα.

O δημοσιογράφος Charles Forelle,σημειώνει ότι η Ελλάδα έχει πέσει σε ύφεση καθώς τα μετρα λιτότητας αλλά και οι "διασώσεις" απο την τρόικα,δεν λειτούργησαν.

Αυτό κάνει κάποιες συντονισμένες ομάδες "επενδυτών" να κινούνται επιθετικά,καθώς βλέπουν την ανάγκη της χώρας, σαν ευκαιρίαΕίναι οι ίδιοι που διακινούν τα σενάρια χρεοκοπίας.

Τα "αρπακτικά" Funds που αγοράζουν ελληνικά ομόλογα τώρα,ειναι κυρίως τα ακόλουθα:

Third Point LCC
Greylock Capital Management
Fir Tree Partners
Appaloosa Management LP

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,όλη αυτή η κινητικότητα,έχει κάνει τα ελληνικά ομόλογα,περιζήτητα σε αυτούς τους χρηματιστηριακούς κύκλους,καθώς οι ελληνικές ομολογίες πλέον πωλούνται με μεγάλες εκπτώσεις.

'Ολοι αυτοί οι ιδιώτες αγοράζουν με 20 σέντς το δολάριο και περιμένουν ένα νέο PSI. Ακόμη και αν συμμετάσχουν με 40 η' και 50% κούρεμα,θα βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια!

Είναι ένας τεράστιος τζόγος,που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και απαντάει στο ερώτημα "ποιές είναι οι Αγορές ;"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LINK
That's Right.Hedge Funds Are Buying Greece



Διαβάστε επίσης:
Markets ready for Greece exit from euro zone: Lloyds TSB
Το στελεχος της Loyds ,του μεγαλυτερου φορεα ασφαλιστρων στον κοσμο,τα λεει πολυ απλα.
 Μην φοβαστε,οποιος ειχε εκτεθει στην ελλαδα,εχει καλυψει το χρεος του και το εχει διαγραψει,μετα απο 2 ξελασπωματα. Και φυσικα το φορτωθηκαμε εμεις,εθνικοποιησαμε τα παγκοσμια χρεη της ,μεσω του PSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.