Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Του Χρόνου Έρχεται Ανάπτυξη στην Ελλάδα»; Κάτσαμε και τις μετρήσαμε.Αυτή η εξαιρετική ανάρτηση από το Luben, μας θύμισε για άλλη μια φορά την αποστομωτική απάντηση που έδωσε σε όλο αυτό το δούλεμα που τρώμε, ένα εντιτόριαλ του GUARDIAN πριν λίγο καιρό. Πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Του Χρόνου Έρχεται Ανάπτυξη στην Ελλάδα»; Κάτσαμε και τις μετρήσαμε

Όλες οι new year's resolutions που δεν τήρησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και γι' αυτό κρυώνεις μέσα στο σπίτι σου

 19.12.2013  ·  Από:Leo Ellion


Υπάρχει ένα παρεάκι 10-11 ατόμων που κάνουν το εξής: λένε κάθε χρόνο όλοι την ίδια φράση. Λόγω των αντίστοιχων αξιωμάτων τους, η φράση αυτή είναι ανάμεσα σε πρόβλεψη, επιστημονικό συμπέρασμα και δέσμευση. Κάθε χρόνο πέφτουν έξω ως καζαμίες, επιστήμονες και μπεσαλήδες. Και τον επόμενο χρόνο την ξαναλένε, αλλάζοντας μόνο το τελευταίο ψηφίο της.

Το παρεάκι είναι οι εξής:


Ο Γιώργης ο Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας
ΠΡΟΒΟ11


ΠΡΟΒΟ12


ΠΡΟΒΟ13


 ΠΡΟΒΟ14
Προβό ξεκόλλα μαλάκα! Τι 2014 γενικά;; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο;


ΠΡΟΒΟ14-1


Ο Όλι-ε Ρεν-ε
ΟΛΙ11


ΟΛΙ12


ΟΛΙ13


ΟΛΙ14


Ο Ζοζέ Μπαρόζο, Πρόεδρος της Κομισιόν
ΚΟΜΙΣΙΟΝ11


ΚΟΜΙΣΙΟΝ12


ΚΟΜΙΣΙΟΝ13


ΚΟΜΙΣΙΟΝ14
Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως άλλο πράγμα η ανάπτυξη και άλλο η ανάκαμψη, αφού ανάκαμψη είναι και το να βγάλεις μειωμένη ύφεση στη σούμα, δηλαδή οτι πας να το γυρίσεις το ματς. Να σημειωθεί και ότι σε καμία από τις σούμες 2010-2014 δεν πήγαμε να το γυρίσουμε.Ο Ντομινίκ και η Κριστίν (ζευγάρι σε τσοντο-ΒΙΠΕΡ;)
ΔΝΤ10


ΔΝΤ11


ΔΝΤ12
Μιλάμε για πρωτόγονες καταστάσεις, όχι αστεία: ο τύπος «βλέπει»! Θυσιάζουμε παρθένες σε ηφαίστεια για να εξευμενίσουμε έναν ακατανόητο θεό που μας περιγελά μέσω των μυστών του.


ΔΝΤ13


ΔΝΤ14Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Ανχέλ Γκουρία
ΟΟΣΑ11


 ΟΟΣΑ12


ΟΟΣΑ13
Είναι πολλά τα ερωτήματα. Ποιος είναι αυτός ο σατανικός καράφλας; Τι σημαίνουν τα αρχικά ΟΟΣΑ; Τι κάνει ο ΟΟΣΑ; Τι ακριβώς κάνει η Κομισιόν, που δεν κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Ή το Γιούρογκρουπ; Πως παίρνουν τα κλειδιά τέτοιων μαγαζιών σατανικοί καράφλες;; Ρωτάω εντελώς σοβαρά, έχει ξυπνήσει ο Τράγκας μέσα μου.


ΟΟΣΑ14Ο κατά περίπτωση Υπουργός Οικονομικών
ΥΠΟΙΚ10


ΥΠΟΙΚ11


ΥΠΟΙΚ12


ΥΠΟΙΚ13


ΥΠΟΙΚ14Και τρεις Πρωθυπουργοί
ΠΡΩΘ11


ΠΡΩΘ11-1


ΠΡΩΘ12


ΠΡΩΘ13


ΠΡΩΘ14


ΠΡΩΘ14-2

Ή πέφτει ένα δούλεμα το οποίο είναι τουλάχιστον αγενές, ή δεν ξέρουν να μετράνε. Με 0/5 χρονιές απ' όλους, δε μένει άλλη εκδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.