Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ASSOCIATED PRESS: “Ελλάδα: Επίσκοπος δεσμεύεται ότι θα αφορίσει βουλευτές για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων”Ελλάδα: Επίσκοπος δεσμεύεται ότι θα αφορίσει βουλευτές για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων

 Associated Press, 28 Νοέμ, 2013


ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα - Ένας Ορθόδοξος Χριστιανός επίσκοπος στην Ελλάδα απειλεί να αφορίσει τους βουλευτές στην επισκοπή του, οι οποίοι υποστηρίζουν τις προσπάθειες να νομιμοποιήσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης για ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, περιέγραψε την Πέμπτη την ομοφυλοφιλία ως μια «φοβερή αμαρτία» και είπε ότι ήταν καθήκον του να αφορίσει τους βουλευτές αν υποστηρίξουν τις προτεινόμενες αλλαγές. Κάλεσε την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας, να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα.


Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου του Ευρώπης καταδίκασε την Ελλάδα, επειδή δεν συμπεριέλαβε ζευγάρια του ίδιου φύλου στον νόμο περί συμβίωσης του 2008.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών, δήλωσε την Πέμπτη ότι οι αλλαγές στο νόμο για να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου ήταν «επιτακτική», αλλά δεν είπε πότε η νομοθεσία θα έρθει στο κοινοβούλιο.


Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-newsΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΠάσχα σε διαφορετική ελληνική εκκλησία στις ΗΠΑ.

Συλλογική κουζίνα από διάφορα θρησκευτικά δόγματα, διαφορετικές εθνικότητες πιστών, πολυγλωσσική λειτουργία για αντιμετώπιση φυλετισμού-εθνικισμού.Το Αγιο Ορος δεν θέλει να πληρώσει φόρους, ούτε εκτός της χερσονήσου.Ο σταθμός της Εκκλησίας απέλυσε όσους αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις.Καταγγελία ΕΣΗΕΑΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA).Παλιά ελληνική νομοθεσία περί βλασφημίας,αναστατώνει το Σύγχρονο Θέατρο & το FacebookΜελανσον: Στην Ελλάδα η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να πληρώσει φόρουςΚήρυγμα 'Ανθιμου στο ποίμνιο, για την σωτηρία της Εθνικής Τράπεζας. Σχεδόν 12 εκ. ευρώ μετοχές της ΕΤΕ σε εκκλησιαστικά χέριαECONOMIST. “Ελλάδα και αυτοκτονίες”. Οι επίσημες στατιστικές υποβαθμίζουν το φαινόμενο. Δηλώσεις Ιερώνυμου.
ΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA).Παλιά ελληνική νομοθεσία περί βλασφημίας,αναστατώνει το Σύγχρονο Θέατρο & το FacebookΗ Αρχιεπισκοπή κατάργησε τα επιδόματα αδείας και δώρων για τις Γιορτές, με εγκύκλιο, που προειδοποιεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.