Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΗΧΟΣ. BBC Radio 4 Η ανταπόκριση στο Today, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, μέσα από το κατειλημμένο από τα ΜΑΤ ραδιομέγαρο
Μια έκπληξη περίμενε τους παραγωγούς της πρωινής εκπομπής Today του BBC Radio 4 , της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, καθώς συνομιλούσαν με τον δημοσιογράφο Νίκο Κοροβήλα ο οποίος είχε μείνει μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν εκκαθάριση του κτιρίου από δημοσιογράφους και προσωπικό.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό σπότ από την εκπομπή σε λίνκ στ τέλος της ανάρτησης του LEFTeria-news


Ο ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός που έκλεισε “θα συνεχίσει’.

Η αστυνομία στην Ελλάδα επιτέθηκε στην έδρα του πρώην εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, της ΕΡΤ, και ξεκίνησε να εκδιώκει το προσωπικό

Σχεδόν 3.000 άτομα έχασαν τη δουλειά τους τον Μάιο, αλλά συνέχισαν να μεταδίδουν μέσα από το κτίριο.

Μιλώντας στο
Today, ο Νίκος Κοροβήλας, ένας πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ, είπε: "Πήγα με την αστυνομία γύρω στο κτίριο, ώστε να δουν, να τους δείξουμε , ότι τίποτα δεν είχε συμβεί".

"Τα πάντα είναι στη θέση τους, δεν υπάρχουν φθορές. Είπαν ότι ήταν εντάξει, πήγα να πάρω τα πράγματά μου και τώρα είμαι ακόμα εδώ, στο κτίριο."

Ο κ. Κοροβήλας  αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να συνεχίσει να κάνει μεταδόσεις για τη ραδιοτηλεόραση, μολονότι η αστυνομία έχει κλείσει την ΕΡΤ, γιατί πιστεύει στη «δημοκρατία» και πρόσθεσε: Αυτό που συνέβη εδώ είναι άνισο
Η έκλπηξη πάντως του Βρετανού παραγωγού, όταν έμαθε ότι ο δημοσιογράφος ουσιαστικά κρύβεται, ενώ η αστυνομία έχει εισβάλλει στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, ήταν μεγάλη.


Ο Νίκος Κοροβήλας πρόσθεσε επίσης : “Νιώθουμε σαν Ρομπέν των Δασών ... Είμαστε η φωνή του λαού

Ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά στο BBC Radio 4 ότι όποτε έχει προβλήματα η κυβέρνηση, κάποιος πεθαίνει, είτε είναι αντιφασίστας, είτε Χρυσαυγίτες, είτε η ΕΡΤ.


Το ραδιόφωνο του BBC έχει ασχοληθεί τελευταία αρκετές φορές με την χώρα μας, όπως με την μετάδοση δίωρης εκπομπής στο BBC Radio 5, για την κατάσταση στην Ελλάδα, την Χρυσή Αυγή, την μετανάστευση και την οικονομία.BBC Radio 4's Today programme on Thursday 7 November 2013.


Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗBBC Radio.Η ακτινογραφία της εκπομπής για την Ελλάδα,την Χρυσή Αυγή,την μετανάστευση και την οικονομία.ΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA) : “Επικαλούμενοι Αξιοπρέπεια, Έλληνες Εργάτες Αναλαμβάνουν Εργοστάσιο”ΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA). Η ανεργία και οι χαμηλοί μισθοί των νέων στην ΕλλάδαΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA).Παλιά ελληνική νομοθεσία περί βλασφημίας,αναστατώνει το Σύγχρονο Θέατρο & το FacebookΗΧΟΣ.RADIO NPR (USA)."Οι Έλληνες αναρωτιούνται: Ποιος είναι O Έλληνας; " Tο ζήτημα απόκτησης Ελληνικής ιθαγένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.