Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

VIDEO. REUTERS. Θυμός στην Ελλάδα για την επιδρομή στην ΕΡΤ


Το Πρακτορείο Reuters ανέβασε βϊντεο σχετικά με το αντίκτυπο της επέμβασης των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο.Θυμός για την επιδρομή στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμόΤα ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα της πρώην ΕΡΤ. Κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν αυτές τις  εικόνες πριν εισβάλουν στο κτίριο για να εκδιώξουν πάνω από 50 πρώην μέλη του προσωπικού. Ήδη λειτουργούσαν “μαύρα” μετά από την αμφιλεγόμενη διακοπή λειτουργίας της, από τη κυβέρνηση τον Ιούνιο.

(Ήχος) Πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ που είχε καταλάβει το κτίριο, τηλεοπτική σκηνοθέτης Σοφία Ευθυμοπούλου, είπε : “Έρχομαι χρόνια εδώ, αρνούμαι να φύγω, έχω αρνηθεί να αιτηθώ στη νέα δημόσια τηλεόραση, αντίθετα παράτησα. τη θέση μου”.(Ήχος)  Πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ που είχε καταλάβει το κτίριο, δημοσιογράφος Ανδριάννα Μπίλη, είπε:
"Νιώθω σαν να με βίασαν, σαν να έχουν παραβιάσει το σπίτι μου, έχουν παραβιάσει τη ζωή μου και τη δημοκρατία. Έχουν καταστρέψει τα πάντα".


 Δυόμισι χιλιάδες υπάλληλοι έχασαν τις δουλειές τους, όταν ο σταθμός έκλεισε. Η κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα 400.000 δολάρια το έτος του κόστους λειτουργίας. Πολλές προσπάθειες για μεταρρύθμιση της επιχείρησης είχαν αποτύχει και οι μετρήσεις έπεφταν. Όσοι αρνήθηκαν να φύγουν πραγματοποιούσαν μετάδοση μέσω του διαδικτύου. Και πολλοί υποστήριξαν στη διαμαρτυρία τους, λέγοντας ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης να κλείσει το σταθμό, για να κατευνάσει τους διεθνείς δανειστές. ¨Όπως ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής της αντιπολίτευσης.

 (Ήχος) Θανάσης Παφίλης, βουλευτής είπε: “Αυτή είναι μια συνέχεια των αυταρχικών ενεργειών από την κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλει πολιτικές που δεν έχουν τη συναίνεση του λαού

Μια νέα κρατική τηλεόραση είχε συσταθεί για να αντικαταστήσει την ΕΡΤ. Μερικοί από εκείνους που έχασαν τις δουλειές τους προσελήφθησαν. Αλλά εκείνοι που εκδιώχθηκαν από την αστυνομία έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους
Μετάφραση-Απόδοση: LEFTeria-news


Για να παρακολουθήσετε το Video, πατήστε ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΟ.Διαφάνεια-Αγνοείται. Πέφτουν βροχή οι απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες από την ΔΤ


ΕΓΓΡΑΦΟ.Ιδιώτης στη ΔΤ! Εδωσαν σε εταιρεία τον σχεδιασμό, υλοποίηση του φορέα καθώς και επιλογή προσωπικού αντί ΑΣΕΠ, με κόστος €58500 πλην φπα & φόρους
NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ). Παράνομο το κλείσιμο της ΕΡΤ κατά παράβαση 2 συγκεκριμένων Εθνικών Νόμων-Κοινοτικών Οδηγιών, σύμφωνα με διαρροές Κομισιόν!Κερδοφόρος η ΕΡΤ. Έδινε στον προυπολογισμό πάνω από 80 εκ ευρώ, θα έδινε το 2013 και 2014, 80-84 εκΠονοκέφαλος για Καψή.Η ΕΡΤ θα καλύψει την ΔΕΘ ενώ είναι η μόνη με ανταποκριτή στην Μ.Ανατολή.Σφιχταγκάλιασμα ΔΟΛ-MEGA σε ΝΕΡΙΤ από Καψή & Καραπαναγιώτη. Όλο το απίστευτο Εποπτικό Συμβούλιο.
IRISH TIMES. Ο Σαμαράς προσέβαλε τους Έλληνες & με την εκπληκτική του αλαζονεία έστρεψε την διεθνή κοινή γνώμη εναντίον του.
THE INDEPENDENT. H νεα Ελληνική Κρατική Τηλεόραση, έρχεται από το παρελθόν.


VIDEO FRANCE2. «Ελλάδα: ο θάνατος της δημόσιας τηλεόρασης» 2 ρεπορτάζ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Κυβερνητική δέσμευση εκκένωσης της ΕΡΤ μέχρι τέλος Οκτωβρίου


VIDEO. ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να εργάζονται δωρεάν με περισσότερους θεατές από ποτέ.
VIDEO FRANCE2. «Ελλάδα: ο θάνατος της δημόσιας τηλεόρασης» 2 ρεπορτάζ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Το κείμενο της έκκλησης που απευθύνει η 70η Γενική Συνέλευση της EBU από την Μάλτα, για την επείγουσα ανάγκη της αποκατάστασης της ΕΡΤ.Freedom House: Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι η πιο ανησυχητική εξέλιξη για την ελευθερία του τύπου. «Αρνητική η επίδραση στη βαθμολόγηση της Ελλάδας του χρόνου».ΑΡΧΕΙΟ.Ασφαλιστικές εισφορές «αποκλειστικά» για τους καναλάρχες με Βασιλικό Διαταγμα του 1958 σε ΦΕΚ του 2012!Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου.«Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ξεκάθαρο βήμα ενάντια στην δημοκρατία και την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα»
VIDEO Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου των εργαζομένων της ΕΡΤ. Πάνω από 300 εκατ.ζημιά στον προϋπολογισμό
Σίμος Κεδίκογλου.Παγκόσμιο φαινόμενο εκπροσώπου , τα έργα του στην ΕΡΤ και η τραγική εμφάνιση "πανελίστα" στο RT.
24 Απριλίου. Συνέντευξη Τύπου εργαζομένων ΕΡΤ: «26 νεοπροσληφθέντες σύμβουλοι πλήρώνονται σχεδόν όσο 600 δημοσιογράφοι» Ονομαστική λίστα.Η NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ) δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή στον Μπαρόζο για την ΕΡΤ. "Στο Φως και στο Σκοτάδι"
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/06/new-europe_22.html


Neue Zürcher Zeitung (Ελβετία) «Ο Σαμαράς επιδεικνύει αυταρχικά χαρακτηριστικά»LIBERATION.Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη για ΕΡΤ, ενώ δεν μπορεί να πείσει ούτε έναν επενδυτή!De Morgen (Belgium). Το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ένα χτύπημα στην Δημοκρατία και την Eλευθερία του ΤύπουΓιατί πραγματικά κλείνουν την ΕΡΤ. Με ποιο τρόπο δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους καναλάρχες της Digea.GUARDIAN Σαμαράς , Στουρνάρας και Πρέσβης στο Ισραήλ έδωσαν αγώνα για να πέσει το σήμα της ΕΡΤ από ιδιωτικό δορυφόρο. Απειλές Στουρναρα σε EBUBUSINESS INSIDER «Η απόφαση της Ελλάδας να σκοτώσει την ΕΡΤ ήταν καταστροφική» Πως επηρεάστηκε η τιμή των Ελληνικών ομολόγων!


VIDEO Ενθουσιασμός και μαχητικός παλμός με το Άξιον Εστί στην ΕΡΤ


VIDEO.Ρεπορτάζ FRANCE 24 Πως σχολίασαν οι Γαλλικές εφημερίδες το μαύρο στην ΕΡΤ.L'Humanité : “Αποκαλύψεις: Η ΕΡΤ ήταν επικερδής” Έγγραφο που δείχνει κερδοφορία της ΕΡΤ, κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο.
VIDEO.Ρεπορτάζ FRANCE 24 Πως σχολίασαν οι Γαλλικές εφημερίδες το μαύρο στην ΕΡΤ.«Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό». Διαμαρτυρία Αλληλεγγύης στην Ελλ.Πρεσβεία στις Βρυξέλλες από την Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ) Κατατέθηκε Πρόταση προς συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για την ΕΡΤ!!MORNING STAR Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αψηφούν τον «πολιτιστικό βανδαλισμό». Οργισμένη δήλωση Προέδρου IFJΗ επείγουσα επιστολή που έστειλε στον Σαμαρά η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ). Καλεί σε διαδηλώσεις αλληλεγγύης έξω από τις Ελληνικές πρεσβείες.
LE MONDE. Το κλείσιμο της ΕΡΤ : ποτέ δεν ξαναείδαμε κάτι τέτοιο, "ακόμη και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Θυμίζει Ρουμανία του Τσαουσέσκου"


 

AP. "Το Συμβούλιο της Ευρώπης καταδικάζει το κλείσιμο της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης" 
ΦΩΤΟ.ΕΞΩΦΥΛΛΟ LIBERATION “ΕΛΛΑΔΑ.Ποιός έκλεισε την τηλεόραση?”VIDEO.EURONEWS. EBU «Στη χειρότερη σελίδα της ιστορίας της Ευρώπης, όταν δεν υπήρχε απολύτως καθόλου δημοκρατία σε διάφορες χώρες, ποτέ, δεν συνέβη κάτι τέτοιο»
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Tο κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ελλάδα είναι «Πλήγμα για την Δημοκρατία»
VIDEO.Σίμος Κεδίκογλου.Παγκόσμιο φαινόμενο εκπροσώπου , τα έργα του στην ΕΡΤ και η τραγική εμφάνιση "πανελίστα" στο RT.

 Απο τα γηπεδα και το ράδιο-Αλιβέρι,στην ΕΡΤ,μέσω Κεδίκογλου. VIDEO.EURONEWS Διαμαρτυρία αλληλεγύης στην ΕΡΤ από δημοσιογράφους, έξω από την Ελληνική πρεσβεία στις Βρυξέλλες
ΑΡΧΕΙΟ. ΚΛΟΠΗ. Με υπογραφή Κεδίκογλου, 75 εκατ.ευρω απο το ανταποδοτικο της ΕΡΤ,δωρο στους ιδιωτες της ενεργειας!
 


BLOOMBERG Το nerit.gr δεν είναι πλέον διαθέσιμο, προσπαθήστε στο "Pitsaria-pou-eskise.gr"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.