Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Επιμένει το Κινέζικο Πρακτορείο για τα «ανησυχητικά επίπεδα θανάτων» στην Ελλάδα από γρίπη λόγω περικοπών. 49 όλο το 2013, έφτασαν τους 79 φέτος.


Δεύτερη συνεχόμενη ανταπόκριση απο την Αθήνα του Κινέζικου Πρακτορείου Xinhua, σχετικά με τα ανησυχητικά επίπεδα θανάτων απο γρίπη, που όπως αναφέρουν οι ανταποκρίσεις οφείλονται κυρίως στις περικοπές στο δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και στην αδυναμία των ευπαθών ομάδων να αγοράσουν εμβόλια

Προ ημερών, το Xinhua είχε αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών από τηγρίπη υπερδιπλασιάστηκε σε μια εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, κάτι που σύμφωνα με το Πρακτορείο,  οφείλεται στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού από φτώχεια και στις ανεπαρκείς εκστρατείες του τρέχοντος έτους για να ευαισθητοποιηθεί το κοινό, καθώς το υπουργείο έκοψε κονδύλια.
Οι θάνατοι από την έξαρση της γρίπης έφτασαν στους 79 στην Ελλάδα, οι ειδικοί φοβούνται περισσότερα περιστατικά.

03/06/2014


ΑΘΗΝΑ, 5 Μαρτίου (Xinhua) - Το ξέσπασμα της γρίπης στην Ελλάδα έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα με τους θανάτους να αυξάνονται σε 79 αυτό το χειμώνα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη.


Εντός των τελευταίων 24 ωρών πέντε ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με το στέλεχος της γρίπης Η1Ν1, πέθαναν από επιπλοκές, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές.
Σύμφωνα με τους ειδικούς του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τα περισσότερα θύματα υπέφεραν από κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενώ δεν είχαν εμβολιαστεί.


Μόνο το ένα τρίτο των Ελλήνων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου έχει εμβολιαστεί το τρέχον έτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Η έλλειψη πόρων στο σύστημα υγείας και η αδυναμία των ανθρώπων να πληρώσουν για τις ενέσεις κατά της γρίπης, τους άφησε εκτεθειμένους στη γρίπη.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι 217 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί με γρίπη φέτος, με 49 ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας.


Πέρυσι η Ελλάδα είχε καταγράψει συνολικά 49 θανάτους από γρίπη.


Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για αύξηση του αριθμού των νεκρών, που μπορεί να υπερβεί τους 100, μέχρι το τέλος του κύκλου της εποχικής γρίπης στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.


Συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα των ομάδων υψηλού κινδύνου, όπως οι ηλικιωμένοι, οι ανήλικοι ή οι ασθενείς που πάσχουν από καρδιαγγειακές ή αναπνευστικές ασθένειες, να εμβολιαστούν και να πάρουν φάρμακα κατά της γρίπης, χωρίς καθυστέρηση, όταν εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης.Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-news


 Deaths from flu rise to 79 in Greece, experts fear more casesΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ


EURACTIV. Έλληνας Υπουργός Υγείας υπερασπίζεται εισιτήριο στα νοσοκομεία
http://lefteria-news.blogspot.gr/2014/03/euractiv.htmlΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ. Ελλάδα: Υπερδιπλάσιοι οι νεκροί από γρίπη σε μία εβδομάδα, λόγω έλλειψης εμβολιασμών και περικοπών κονδυλίων.
EURACTIV “H Ελλάδα είναι «σε άρνηση» σχετικά με τα προβλήματα της υγείας”. Ξανά στο προσκήνιο οι δηλώσεις Άδωνι για τους καρκινοπαθείς.
WASΗINGTON POST. Ποιό Obamacare? Έλληνας ανασφάλιστος καρκινοπαθής πουλάει ότι έχει για να εγχειριστεί. Εκτός τόπου δηλώσεις ΆδωνιINDEPENDENT. Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης άφηνουν 1 εκ ανθρώπους χωρίς περίθαλψη, αύξησαν παιδική θνησιμότητα, HIV, αυτοκτονίες. Το υπουργείο απέφυγε να σχολιάσει.ΕΓΓΡΑΦΟ LANCET."Τραγωδία η ελληνική δημόσια υγεία" 6σέλιδη Έρευνα για την καταστροφική πολιτική Υγείας


EURACTIV. Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα δεν έχουν εμβολιαστεί. - Σιωπή για το θέμα των ανασφάλιστων.Όταν ο Άδωνις έκανε τον Βρετανό ομόλογό του…γυναίκα. Δεν εχει ιδέα με ποιόν και ποιά συνομιλεί;ΕΓΓΡΑΦΟ. Ο Άδωνις με Υπουργική Απόφαση απαγορεύει στους γιατρούς Ωνασείου “την άσκηση κριτικής των πράξεων των οργάνων Διοίκησης του Κέντρου δημοσίως”.Κατάρρευση ΕΟΠΥΥ. Εως και ένα χρόνο η αναμονή για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ!
BLOOMBERG BUSINESSWEEK. Νέο μπλόκο του FDA σε ινδικά γενόσημα. Συνεχείς απαγορεύσεις στις ΗΠΑ, ανάκληση γενοσήμων και στο Ηνωμένο Βασίλειο.PharmaTimes Magazine (UK) Ελλάδα: H νέα λίστα φαρμάκων αποκλείει όλα τα πρόσφατα τιμολογημένα καινοτόμα φάρμακα, αλλά όχι τα γενόσημαΕΓΓΡΑΦΟ 102 σελ. Μελέτη της HCP για την Κομισιόν. Μόνο στην Ελλάδα τέτοια μείωση δαπανών στην Υγεία.
Το σχέδιο Άδωνι για την ιδιωτικοποίηση του ΕΟΠΥΥ και η μισή αλήθεια για τα γενόσημα.ΠΙΝΑΚΑΣ Παγκόσμιο φαινόμενο! Έχουμε λιγότερους νοσηλευτές και από ιατρούς. Μόνο 3.9 νοσηλευτές ανα 1000 κατοίκους, αλλά 70% παραπάνω αστυνομικούς.απο μ.ο ΕΕ.
AOMEPOL. “Τελικά είναι ο Άδωνις, ψυχοπαθής;” Ανάλυση συμπτωμάτων της Διαταραχής ΝPD'Αδωνις Γεωργιάδης:"Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς" Αδωνις - Βορίδης και ο κατάλογος των νεκρών του Πολυτεχνείου απο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Νέο πάρτυ οι ιδιώτες στην Υγεία. Τραπεζοκόμοι με 130000 ευρώ όταν το προσωπικό κοστιζει 40 χιλ. Δελτίο Τύπου εργαζομένων στο “Α.Συγγρός”
Υγειονομικός χάρτης για γέλια. Ανάθεση σε ιδιώτες, που κατέγραψαν σχεδόν 3 φορές περισσότερους εργαζόμενους. Στοίχισε 4 εκ.
 Εξηγήσεις ζητούν οι γιατροί καθώς ο Άδωνις δίνει την ανασύσταση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και ΕΟΠΥΥ στην Ομάδα Ράιχενμπαχ, με αμοιβή 4,5 εκατ. ευρώ!
Άρχισε το αλαλούμ στα νοσοκομεία! Εφημερίες με...δανεικούς εργαζόμενους


Κινητικότητα! Μετέφεραν χειρουργημένους ασθενείς ενώ ο "Δρ Άδωνις" έκανε λογο μέχρι και για αναβολές χειρουργείων!Σαντορίνη.Ο αγώνας των κατοίκων με επιστολές και κινητοποιήσεις για να μην δωθει το Νοσοκομείο σε ιδιώτες. Εκβιάζει ο Άδωνις.THE LANCET. Έρευνα σε κορυφαίο ιατρικό περιοδικό για την υγεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, εν μέσω πολιτικών λιτότητας.Editorial κορυφαίου διεθνούς ιατρικού περιοδικού επιτίθεται στον κανονισμό υποχρεωτικής εξέτασης HIV του Άδωνι
Τι έχουν δηλώσει HRW και Διεθνής Αμνηστία για τον καταχρηστικό κανονισμό που επανέφερε ο Άδωνις για τον HIV.
Άδωνις Γεωργιάδης και Βαρβιτσιώτης με Κοινή Υπουργική Απόφαση προσπαθούν να καταργήσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις των Ναυτικών


 

LLOYD'S LIST.Αδωνις Γεωργιάδης. Οι απλοί Έλληνες δεν κατανοούν ότι οι εφοπλιστές αγαπάνε την Ελλάδα.Όχι άλλοι φόροι για τους εφοπλιστες.
Η απάντηση του 'Αδωνι Γεωργιάδη,για την ανάρτηση της συνέντευξής του στην Lloyd's ListΟταν ο Αδωνης Γεωργιαδης εγγυωταν προσωπικα στους εφοπλιστες οτι δεν θα φορολογηθουν και οτι θα πουλησει τα λιμανια!!IBTimes «Άπιαστο το Greekovery». Το φιάσκο με Gazprom & ΕΡΤ και ο διορισμός του Άδωνι Γεωργιάδη που «προκάλεσε τεράστια θλίψη».
Ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζόμενων του Αττικού Νοσοκομείου για τον 'Αδωνι.

 

VIDEO που προβλήθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τα Κοινωνικά Ιατρεία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα.


Δήμος Ελληνικού.Παραπομπές καρκινοπαθών στο Σωτηρια - Δήμος Νέας Ιωνίας.Δωρεάν μαστογραφίες.Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” - Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο & Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Ιωνίας.ΑΙΣΧΟΣ.Ιδιωτικοποιησαν ξαφνικα την τηλεφωνικη γραμμη για ραντεβου του Εοπυυ!
Ο ΕΟΦ δίνει μισο εκατομ. για καμπάνια σε εταιρείες που σχετίζονται με τις οικογένειες Βαρβιτσιώτη & Στουρνάρα.
Το μεγαλο Εγκλημα του Λοβερδου. Αφησε τα νοσοκομεια και την χωρα χωρις φαρμακα και περιθαλψη.VIDEO Η Νεα Ιωνια σε επιφυλακη για το νοσοκομείο Αγια Ολγα.Υγεια Νέα δομή με στόχο περικοπές και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιώνΒαρεθηκαμε πάλι με τον Σαλμά! Τωρα χαριζει 2 δις στις πολυεθνικες του φαρμακου.GUARDIAN.Πανικός στα ελληνικά φαρμακεία, καθώς εκατοντάδες φάρμακα εξαντλούνται - Ο ρόλος των Πολυεθνικών 
GUARDIAN."Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση-Nτροπή για την Eλληνική κυβέρνηση & ΕΕ να κάνουν οτι δεν το βλέπουν".
ΦΣΑ: Σύμφωνα με Οδηγία ΕΕ και Νόμο του 2010, τα φάρμακα τιμολογούνται βάσει των 3 χαμηλότερων τιμών στην ΕΕ.
Το σχέδιο Άδωνι για την ιδιωτικοποίηση του ΕΟΠΥΥ και η μισή αλήθεια για τα γενόσημα.
Ο ΕΟΦ δίνει μισο εκατομ. για καμπάνια σε εταιρείες που σχετίζονται με τις οικογένειες Βαρβιτσιώτη & Στουρνάρα.Το μεγαλο Εγκλημα του Λοβερδου. Αφησε τα νοσοκομεια και την χωρα χωρις φαρμακα και περιθαλψη.


Βαρεθηκαμε πάλι με τον Σαλμά! Τωρα χαριζει 2 δις στις πολυεθνικες του φαρμακου.GUARDIAN.Πανικός στα ελληνικά φαρμακεία, καθώς εκατοντάδες φάρμακα εξαντλούνται - Ο ρόλος των Πολυεθνικών


VIDEO.RT.Τι έφεραν 3 χρόνια μνημονίου στην Ελλάδα.Ανεργία, μείωση ΑΕΠ,αυτοκτονίες και ρεπορτάζ για τα φάρμακα.
VIDEO.FRANCE 24. "Greece: a poor prognosis" - Διαλυμένο Σύστημα Υγείας. 
Frankfurter Allgemeine.Ο χειρότερος εφιάλτης ενός θεραπευτή στα Ελληνικά νοσοκομεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.