Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η μεγαλύτερη βρετανική εργατική ένωση, UNITE, διοργάνωσε δημόσια συζήτηση στο Λονδίνο για τον αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων στην υγεία.



Η εργατική ένωση UNITE είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με 1420000 μέλη. Είναι επίσης μια μεγάλη πολιτική δύναμη, με πάνω από 100 μέλη του στη Βουλή των Κοινοτήτων και αρκετά μέλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις 20 Μαρτίου διοργάνωσε στο Λονδίνο μια δημόσια συνάντηση για τον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές περικοπών.





Είχε προηγηθεί το φιάσκο του Άδωνι στο Λονδίνο και προφανώς η συνάντηση αυτή ήρθε σε συνδυασμό με την καταπληκτική ομιλία της Ζωής Μαυρουδή στην βρετανική πρωτεύουσα που τον ξεμπρόστιασε, (Για την παρέμβαση – καταπέλτης της Ζωής Μαυρουδή στο Λονδίνο για Άδωνι,  συνέντευξη της και Αρχείο Κατορθωμάτων Άδωνι, πατήστε ΕΔΩ

αλλά και την πρόσφατη δημοσίευση – έρευνα του Lancet για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης μας στην υγεία



Στην διοργάνωση της συνάντησης έλαβε επίσης μέρος η δραστήρια Εκστρατεία Αλληλεγγύης για την Ελλάδα, (Greece Solidarity Campaign). 







Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες εργαζόμενους στην υγεία που πολεμούν τη λιτότητα.
 
17 Μαρτίου 2014

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου από τις 19:30 στο Ronn Todd House, 33-37 Moreland Street, Islington, Λονδίνο EC1V 8BB διοργανώνεται μια δημόσια συνάντηση για να συζητήσουμε για την αντεπίθεση των Ελλήνων εργαζομένων στην υγεία κατά των περικοπών στις παροχές υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Ομιλητές θα είναι η Βιβή Πασχάλη, γραμματέας του Ευαγγελισμού, του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας, και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ (της ελληνικής συνομοσπονδίας του δημόσιου τομέα), ο Jim Kelly, πρόεδρος της Περιφέρειας του Λονδίνου και της Ανατολική Περιφέρειας του UNITE και η Rachel Newton από την Εκστρατεία Αλληλεγγύης για την Ελλάδα.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτή την φανταστική ευκαιρία να ακούσουμε και να μοιραστούμε εμπειρίες από την κρίσιμη μάχη κατά της λιτότητας στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-news



ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

VIDEO/ΗΧΟΣ. Η παρέμβαση – καταπέλτης της Ζωής Μαυρουδή στο Λονδίνο για Άδωνι & συνέντευξη της.


Συγκλονιστικό το RT. Ελλάδα "Οι άνθρωποι απλά δολοφονούνται: Η νέα βοήθεια της ΕΕ δεν σταματά την εξαθλίωση”.



SOS από τους αιμορροφιλικούς. Ο Άδωνις δεν συμπεριέλαβε την αιμορροφιλία στις παθήσεις που κρίνονται με αόριστη διάρκεια.



EURACTIV. Έλληνας Υπουργός Υγείας υπερασπίζεται εισιτήριο στα νοσοκομεία


EURACTIV “H Ελλάδα είναι «σε άρνηση» σχετικά με τα προβλήματα της υγείας”. Ξανά στο προσκήνιο οι δηλώσεις Άδωνι για τους καρκινοπαθείς.



WASΗINGTON POST. Ποιό Obamacare? Έλληνας ανασφάλιστος καρκινοπαθής πουλάει ότι έχει για να εγχειριστεί. Εκτός τόπου δηλώσεις Άδωνι



INDEPENDENT. Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης άφηνουν 1 εκ ανθρώπους χωρίς περίθαλψη, αύξησαν παιδική θνησιμότητα, HIV, αυτοκτονίες. Το υπουργείο απέφυγε να σχολιάσει.



ΕΓΓΡΑΦΟ LANCET."Τραγωδία η ελληνική δημόσια υγεία" 6σέλιδη Έρευνα για την καταστροφική πολιτική Υγείας


Με έγγραφό της η Επιτροπή Λοιμώξεων εύχεται «καλή τύχη σε όλους», ενώ ξεμείναμε από νοσηλευτές!


Επιμένει το Κινέζικο Πρακτορείο για τα «ανησυχητικά επίπεδα θανάτων» στην Ελλάδα από γρίπη λόγω περικοπών.





EURACTIV. Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα δεν έχουν εμβολιαστεί. - Σιωπή για το θέμα των ανασφάλιστων.



ΠΙΝΑΚΑΣ Παγκόσμιο φαινόμενο! Έχουμε λιγότερους νοσηλευτές και από ιατρούς. Μόνο 3.9 νοσηλευτές ανα 1000 κατοίκους, αλλά 70% παραπάνω αστυνομικούς.απο μ.ο ΕΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.