Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

VIDEO. Καμία αξιοπιστία η ΔΤ. Συζήτηση-προπαγάνδα για Ουκρανία, παρενέβη ο Δημ.Λιάτσος με μύδρους!



Καμία αξιοπιστία το παραμάγαζο της ΔΤ.


Διαβάστε το σχετικό άρθρο από τις typologies σχετικά με το πώς ο χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα, παροπλισμένος τώρα, Δημήτρης Λιάτσος έβαλε στην θέση τους τα παπαγαλάκια της “Δημόσιας Τηλεόρασης”, ενώ στο τέλος της ανάρτησης πατήστε στο link για να παρακολουθήσετε το σχετικό video.


Επιχείρηση δικαιολόγησης από τη …ΔΤ του ναζιστικού χαιρετισμού Γατσενιούκ

Σοβαρό επεισόδιο,χθες, στη ΔΤ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση”. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογράφος από το Κίεβο, ο δημοσιογράφος Νίκος Φραγκάκης εμφανίστηκε να αμφισβητεί το ναζιστικό χαιρετισμό του Ουκρανού Πρωθυπουργού,  Αρσένι Γατσενιούκ, αποδίδοντας τον, στη …γωνία του φωτογραφικού φακού , υποστηρίζοντας πως οι ακροδεξιοί της κυβέρνησης ασχολούνται με τη διαφθορά!

Η ΔΤ έχει επιλέξει να βγάλει στον αέρα το συγκεκριμένο δημοσιογράφο από το Κίεβο,  και να φιλοξενήσει τηλεφωνικά το Δημήτρη Λιάτσο,  τον επί χρόνια ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, από τον οποίο δεν ζήτησαν να μεταβεί στην Ουκρανία.

Αν και βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς αποστολή από τη ΔΤ,  δεν προσκαλείται στο στούντιο, σε αντίθεση με το Δημήτρη Απόκη, ο  ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, ο οποίος βρίσκεται στο πλατό ως συνομιλητής.

Η επίσκεψη Βενιζέλου στην Ουκρανία και η συνάντησή του με το Γατσενιούκ, έχουν αντίκτυπό τους στην κυβερνητική τηλεόραση της ΔΤ, δίνοντας το λόγο σε εκείνους που δεν έχουν άμεση γνώση των πραγμάτων και περιορίζοντας όσους παρακολουθούν επί πολλά χρόνια τα γεγονότα.

Ο Νίκος Φραγκάκης επέμεινε πάρα πολύ στο να πείσει πως ο Γατσενιούκ δεν χαιρέτησε ναζιστικά, μετά και από διευκρινιστικές ερωτήσεις που υπέβαλαν οι  παρουσιαστές της εκπομπής, Βάλια Πετούρη και Διονύσης Μποτώνης.

Στη συνέχεια έδωσαν το λόγο, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Δημήτρη Λιάτσο, τον οποίο προσφώνησαν ως “καλό συνάδελφο” και όχι ως  ανταποκριτή,  γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

 Στον αέρα αμφισβήτησε την ουσία των λεγομένων του δημοσιογράφου Νίκου Φραγκάκη, καθώς ο τελευταίος επικαλέστηκε την επιστημονική του ιδιότητα του Ουκρανού πρωθυπουργού,  για να  υποστηρίξει πως ο χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός…

Ο Δημήτρης Λιάτσος σημείωσε πως επί των ημερών της ΕΡΤ είχε πάντα ανταποκριτή, ο οποίος πήγαινε στις εμπόλεμες ζώνες, προσθέτοντας πως “οι ημέρες είναι γκαστρωμένες”. Πρόσθεσε επίσης πως παρά το γεγονός πως καθώς δεν του πρότεινε να πάει κανείς να πάει στο Κίεβο, τη Μαριούπολη ή την  Κριμαία, βρίσκεται στην Αθήνα και παρόλα αυτά η ΔΤ δεν θέλησε να τον καλέσει στο στούντιο.  Ο Δ. Λιάτσος εξήγησε πως η Μόσχα αυτή τη στιγμή επιχειρεί να επαναλάβει όσα έπραξε η Μεγάλη Αικατερίνη, στο Ρωσοτουρκικό πόλεμο, που ήταν και η αφορμή για την απελευθέρωση των βαλκανικών λαών. “Μεταξύ αυτών, αυτός που γεννηθήκαμε, ο ελληνικός”!

Στο στούντιο της ΔΤ ο Δημήτρης Απόκης, επί πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον,  συνέστησε ψυχραιμία.  Ο Δ. Λιάτσος δεν άφησε αναπάντητο τον υπαινιγμό , λέγοντας πως ψυχραιμία πρέπει να έχουν αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις.


Ο  Δ. Απόκης επανήλθε κάνοντας λόγο και πάλι για ψυχραιμία, “ειδικά, όταν μιλάμε μέσα από την  ελληνική δημόσια τηλεόραση” και “δεν είναι ο ρόλος μας να παίρνουμε το ρόλο της μίας ή της άλλης πλευράς”.”Δεν είμαι εγώ αυτός που το 2003 φωνάζαν οι Έλληνες τηλεθεατές << Voice of america>>”, ανταπάντησε ο Δ. Λιάτσος, επαναλαμβάνοντας πως η ΔΤ δεν τον κάλεσε στο στούντιο για να πει τη γνώμη, υπογραμμίζοντας πως αυτό δεν τιμά τους παρουσιαστές.


Δείτε το βίντεο: Ο Δημήτρης Λιάτσος “απογυμνώνει” τη μεθόδευση της ΔΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.