Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Associated Press. Βουλευτής φεύγει από τη Χρυσή Αυγή, το βιογραφικό του σβήστηκε καθώς ανέφερε ότι ήταν μέλος 18 χρόνια.Είναι να γελάει κανείς, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Συρίγος…


Έλληνας βουλευτής εγκαταλείπει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, μετά από 18 χρόνιακαταγγέλλοντας βία


By The Associated Press 15 Μαρ, 2014ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα - Βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από το κόμμα, υποστηρίζοντας ότι ήταν συγκλονισμένος από τις πρόσφατες καταγγελίες για βίαιες δραστηριότητες από τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων σε μετανάστες.

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος θα παραμείνει στο κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος.


Οι υπόλοιποι 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν αποκαλώντας τον Αλεξόπουλος «ψεύτη», «συκοφάντη» και «δειλό»και τον κάλεσαν να παραιτηθεί της έδρας.


Σύμφωνα με ένα βιογραφικό πού είχε αναρτηθεί στην προσωπική ιστοσελίδα του, το οποίοι τώρα έχει πέσει, ο Αλεξόπουλος εντάχθηκε στη Χρυσή Αυγή το 1996.


Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα βοήθησε τη Χρυσή Αυγή να κερδίσει σχεδόν το 7% των ψήφων και 18 έδρες στο ελληνικό Κοινοβούλιο των 300..
Η καταστολή από τις αρχές σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα ξεκίνησε μετά την περσινό θανατηφόρο μαχαίρωμα ενός αντιφασίστα μουσικού από έναν υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.


Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-newsΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ


NEW YORK TIMES. Η Χρυσή Αυγή αλλάζει όνομα για να αποφύγει τους περιορισμούς.(Αγγλικό Κείμενο)ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ. Αντιφασιστικός συναγερμός στο Μιλάνο για την συνάντηση Χρυσής Αυγής με Ιταλούς νεοφασίστες.
Το Μπλόκο της Καλογρέζας ως μία πράξη θηριωδίας για την ανάγκη διατήρησης της καθεστηκυίας τάξης μέσω των φασιστών.Χρυσή Αυγή. Αρχείο Αναρτήσεων & Αρχείο Ξένου Τύπου 2012-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.