Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

VIDEO. ZeroHedge “Αντιτορπιλικό των ΗΠΑ αναχωρεί από την Ελλάδα για τη Μαύρη Θάλασσα”.



Παρακολουθήστε ένα αντιτορπιλικό των ΗΠΑ να αναχωρεί από την Ελλάδα για τη Μαύρη Θάλασσα

ZeroHedge, Tyler Durden, 6/3/2014


Χθες αναφέραμε ότι το ενώ ένα αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, το CVN-77 George HW Bush, αγκυροβόλησε στον Πειραιά, στην Ελλάδα, ένα ανώνυμο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ είχε λάβει άδεια από την Τουρκία για να διασχίσει το Βόσπορο και να εισέλθει στη Μαύρη Θάλασσα.




Υπήρχαν ψίθυροι ότι μπορεί να είναι το αεροπλανοφόρο, ακόμα και αν μια τέτοια διέλευση, θα πρέπει να απαγορεύεται από τη Σύμβαση του Μοντρέ. Σήμερα έχουμε την απάντηση: δεν είναι το CVN-77, αλλά ένα από τα πλοία του στόλου του αεροπλανοφόρου, το πυραυλικό αντιτορπιλικό USS Truxton, το οποίο, όπως βλέπεται στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις αναχώρησε από το ελληνικό λιμάνι της Σούδας νωρίτερα σήμερα .

Από το αμερικάνικο Stripes.com:




Αλλά όπως κάποιος σκεφτεί, ότι όπως ακριβώς η άσκηση ICBM της Ρωσίας έρχεται στην πιο ακατάλληλη στιγμή, έτσι και η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την ένταση στην Ουκρανία, με το Ναυτικό των ΗΠΑ να ήθελε να πλαισιώσει την κατάσταση, με έναν πολύ πιο φιλικό τρόπο:




Φυσικά αυτό ήταν. Αλλά μόνο η περίπτωση που δεν έστελναν ένα πυραυλικό αντιτορπιλικό στη Μαύρη Θάλασσα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κίνηση για να αποφευχθεί η κλιμάκωση και καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιες παρανοήσεις, εντελώς.


Σε μια σύντομη αναλαμπή αλήθειας πίσω από τον πραγματικό σκοπό αυτού του ταξιδιού, μαθαίνουμε επίσης ότι το αντιτορπιλικό θα συνδράμει το USS Taylor, ως τα μόνο δύο πλοία των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αυξημένων εντάσεων. Μια υπενθύμιση, ότι το Taylor, μια πυραυλική φρεγάτα, παραμένει αγκυροβολημένη στη Σαμψούντα της Τουρκίας, αφού προσάραξε το Φεβρουάριο το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον «ελεύθερο κόσμο» από όλους εκείνους τους τρομοκράτες του Σότσι που η Αμερική είναι πεπεισμένη ότι θα διαλύσουν τα πάντα.



Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news


Watch As A US Missile Destroyer Departs Greece For The Black Sea




Παρακολουθήστε το Video του απόπλου του USS Truxton από το λιμάνι της Σούδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.