Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ. Αντιφασιστικός συναγερμός στο Μιλάνο για την συνάντηση Χρυσής Αυγής με Ιταλούς νεοφασίστες.Οι Χρυσαυγίτες βρίσκονται στο Μιλάνο για μια συνάντηση με τους ναζί του CasaPound.

Η φωτό που ακολουθεί είναι από προηγούμενη μάζωξη στο Μιλάνο της CasaPound.
Επίσης, σύμφωνα με άρθρο του INDEPENDENT η Χρυσή Αυγή επιδιώκει συμμαχία με τους ναζί του Ουγγρικού Jobbik

και τους Βρετανούς φασίστες του BNPΚρίμα. Την ημέρα που τιμούμε τους νεκρούς του Μπλόκου της Καλογρέζας από τους Ταγματασφαλίτες, εξάγουμε Ναζισμό, μέσα από τους επιγόνους τους. Νεοφασίστες καλωσορίζουν την Χρυσή Αυγή από την Ελλάδα, στο Μιλάνο
Αντιφασίστες χτυπούν συναγερμό.

14 Μαρτίου.


Το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, σε ανταπόκρισή του από το Μιλάνο, αναφέρει ότι «μια οργάνωση αντιφασιστών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου την Παρασκευή, εναντίον της συνάντησης του ιταλικού νεοφασιστικού CasaPound προς τιμήν του ελληνικού νεοφασιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή σε ξενοδοχείο στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου»


Σε δήλωση του το Rete Antifascista Milanese (Αντιφασιστικό Δίκτυο Μιλάνου) αναφέρει ότι "Δεν μπορούμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε αυτό το θλιβερό θέαμα». Το CasaPound, το οποίο έχει συνδεθεί με πολλές ένοπλες και αιματηρές συγκρούσεις με αριστερούς και μειονότητες τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μια ανεπιτυχή εκστρατεία για να πάρει έδρες στο κοινοβούλιο, στις ιταλικές εθνικές εκλογές.

Η ανταπόκριση αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή, το πιο επιτυχημένο ομόλογο κόμμα του CasaPound στην Ελλάδα , έχει έδρες στο κοινοβούλιο και θα έχει δύο από τα μέλη του παρόντα κατά τη συνάντηση στο Μιλάνο το Σάββατο, αφιερωμένο στα «Κίνητρα για τον Ελληνικό Λαό».


Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news


Neo-Fascists to welcome Greece's Golden Dawn in Milan
Anti-Fasscists sound alarm
ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

INDEPENDENT “Ακριβώς αυτό που δεν χρειαζόταν η Ελλάδα: ο ηγέτης των Βρετανών εθνικιστών επιδιώκει συμμαχία με την Χρυσή Αυγή”.Συνέδριο Ενωμένοι Ενάντια στον Φασισμό στο Λονδίνο, με Ελληνικό ενδιαφέρον.Το Μπλόκο της Καλογρέζας ως μία πράξη θηριωδίας για την ανάγκη διατήρησης της καθεστηκυίας τάξης μέσω των φασιστών.Χρυσή Αυγή. Αρχείο Αναρτήσεων & Αρχείο Ξένου Τύπου 2012-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.