Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος
Τρίτη, 05 Ιουνίου, 2012

Επειδή πολλοί αναγνώστες μου γράφουν τα μύρια όσα για τον Ψαριανό. Kαι τον κατακρίνουν. Διαφωνώ. Εγώ τον εκτιμούσα και τον εκτιμώ. Ήταν και είναι φίλος μου. Άλλο τα πολιτικά, άλλο τα ραδιοφωνικά. Ωστόσο δεν μπορώ με τίποτε να συνδυάσω (κατανοήσω) το πως ένας γοητευτικός και αγνός αναρχικός του ραδιοφώνου εξελίχθηκε σε μία αντιπαθητική τηλεοπτική περσόνα. Επιμένω ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει, πως ο Γρηγόρης βρίσκεται μέσα στο Top 10 των καλύτερων παραγωγών στο ελληνικό ραδιόφωνο ever.

update
: Η natmax έγραψε στο twitter μας πως ο Ψαριανός δεν είναι ο Βορίδης της Αριστεράς, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αν πάντως προσωπικά με επαινούσε ο Γεωργιάδης θα έψαχνα να δω τι φταίει...




Κατάλαβα πως κάτι συνέβαινε με τον Γρηγόρη Ψαριανό χθες το βράδυ κοιτώντας τον χαμό που λάμβανε χώρα στο twitter. Τα χειρότερα, διάβαζα (ρίξτε μία ματιά, ενδεικτικά, εδώ). Αναγκάστηκα κι εγώ να ανοίξω τηλεόραση, σπίτι ήμουν και έπαιζε ως συνήθως το ραδιόφωνο - ο Μάνος Τσιλιμίδης στον «Real 97.8» και κάποια καλά τραγούδια στο «Βήμα 99.5». Ο Ψαριανός ήταν καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη. «Ο Βορίδης της Αριστεράς», ήταν ένας από τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς που ανέβηκαν στο twitter. Τον κοίταζα τον Γρηγόρη και αναρωτιόμουν, απορούσα, πως γίνεται ένας άνθρωπος μέσα σε λίγο μόνο διάστημα να ακυρώνει μία ραδιοφωνική ιστορία ετών... Ήταν ένας εξαίρετος ραδιοφωνικός παραγωγός. Και όμως, τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Αν κι έχω προ πολλού πειστεί για τη... διολίσθηση του Ψαριανού, αρκούσε ένα και μόνο γεγονός χθες για να μου το επιβεβαιώσει: Έγραψε καλά λόγια για την τηλεοπτική παρουσία του ο Πάσχος Μανδραβέλης. Τι παραπάνω αποδείξεις χρειαζόμαστε;

Την Κυριακή πάντως ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Βασιλικής Σιούτη, στον «Alpha 98.9». Αλλά εκεί δεν μπορούσε να κάνει... μαγκιές. Δεν τον έπαιρνε. Και γι' αυτό το... «έσκασε». Τον είχε προαναγγείλει η κοπέλα μάλιστα, ήταν ένας από τους φιλοξενούμενούς της εκείνο το απόγευμα. Έλα όμως που όσο τον ακούσατε εσείς τον Ψαριανό, άλλο τόσο τον άκουσε και αυτή. Την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια ο βουλευτής (πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός), ένιωσε προφανώς πως το περιβάλλον δεν ήταν «προστατευμένο» οπότε και δεν βγήκε ποτέ στο τηλέφωνο. Μην σας πω μάλιστα πως το έκλεισε και κατάμουτρα στα κορίτσια του τηλεφωνικού κέντρου. Ενώ στην εκπομπή του Πρετεντέρη ένιωθε, βλέπετε, πολύ άνετα στο να πουλάει τζάμπα μαγκιές.

http://www.e-tetradio.gr/ar7318el_grigorispsarianosomakisvoridistisaristeras.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.