Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

VIDEO Nestle Ακραιοι οσοι πιστευουν οτι το νερο ειναι δημοσιο αγαθο,για καθε ανθρωπο

Όσοι θεωρούν δημόσιο αγαθό το νερό και όχι εμπόρευμα, είναι, όπως κυνικά δηλώνει στο βίντεο ο "κύριος" Peter Brabeck-Letmathe (πρόεδρος του μεγαλύτερου προμηθευτή εμφιαλωμένου νερού, της πασίγνωστης πολυεθνικής Nestle), "ακραίοι"!

Αυτή την αντιδραστική άποψη της νεοφασιστικής οικονομικής ελίτ, ότι δηλαδή η δημόσια παροχή νερού δεν αποτελεί δημόσιο αγαθό κάθε απλού πολίτη και πρέπει να περάσει υπό τον ιδιωτικό έλεχο των παγκόσμιων υπερκερδοσκοπικών κεφαλών, δεν πρέπει να την περάσουμε έτσι αψήφιστα.
 Όλα δείχνουν ότι η τεχνητή κρίση νερού που στήνεται στην υποσαχάρια Αφρική θα περάσει αργά ή γρήγορα και στις αναπτυγμένες χώρες και τότε είναι που η επιβίωσή μας θα γίνει πραγματικά δύσκολη.

Μέχρι τότε, καμία άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη να μην επιτρέψει σε πολυεθνικές να βάλουν χέρι στα αποθέματα νερού. Το νερό και οι φορείς που το διαχειρίζονται πρέπει πάντα να ανήκουν στον απόλυτο δημόσιο έλεγχο.


Ενδεικτικα μερικα προιοντα Nestle στην Ελλαδα


Nescafé Classic


 


Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός




Nespresso





Κορπή

 

Perrier




Boss




Magnum

 

Nirvana

 

Aloma

 La Cremeria







Maggi



Crunch




Kit Kat




Smarties

 

Nesquik

 

Nestle Dessert

 

Baci



Nesquik

 

Le Chocolat

 

Nestea




Friskies






One






Pro Plan






Gourmet





Tonus





Felix





Purina Veterinary Diets

1 σχόλιο:

  1. Έτσι είναι...όταν τα έχεις όλα, αρχίζεις να αποκτάς περίεργες ιδέες. Αφήστε τον κύριο αυτόν 3 μέρες χωρίς νερό και ξανά πάρτε του συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.