Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Paul Mason, BBC: Η ελληνική κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται.


Ο γνωστός και για τα ρεπορτάζ του στην Ελλάδα δημοσιογράφος του BBC, Paul Mason, ρωτάει την ελληνική κυβέρνηση πως μπορεί να εξηγήσει την δράση των γνωστών-άγνωστων "εξαγριωμένων πολιτών" όπως έγραψαν χαρακτηριστικα φιλοκυβερνητικά σάιτ, δίπλα στα ΜΑΤ.


Συγκεκριμένα έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος: «Ίσως η ελληνική κυβέρνηση να μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;». Πατήστε ΕΔΩ να δείτε το βίντεο.


 Να θυμίσουμε οτι για το συγκεκριμένο βράδύ που επιχειρύσαν τα ΜΑΤ στο Κερατσίνι, υπάρχει ήδη καταγγελία Ρωσίδας δημοσιογράφου απο το Russia Today ότι βολή δακρυγόνου πέρασε 10 εκατοστά απ΄το κεφάλι της, ενώ δημοσιογράφοι δέχθηκαν δακρυγόνα. 


Παράλληλα, ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα, Mark Lowen ανέβαζε την παρακάτω ανάρτηση στο TwitterΟ δημοσιογράφος του BBC, Πολ Μέισον, είχε κατηγορήσει ευθέως τον Έλληνα υπουργό Δημοσίας Τάξεως, το 2012,  ότι αποφεύγει να του παραχωρήσει συνέντευξη για το θέμα της Χρυσής Αυγής και για τις καταγγελίες Παναγιώταρου ότι η νεοναζιστική οργάνωση συνεργάζεται με την αστυνομία.

Τότε είχε αναρτήσει την παρακάτω δήλωση:


«Κύριε Δένδια δείτε το ρεπορτάζ! Θα το αγαπήσετε!»Επιλεγμένα επορτάζ του Paul Mason στην Ελλάδα

 

VIDEO.BBC.Κινδυνεύει η Ελλάδα να μην πληροί τα κριτήρια της Κοπενχάγης και να μην είναι μια Δημοκρατια;


 

BBC.Συναγερμός για την «σύμπραξη» της Ελληνικής Αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή 

BBC.H Ελληνική αστυνομία κατηγορείται για ρατσισμό και Άσυλο.BBC.Aγάπη ή τίποτα: O πραγματικός ελληνικός παράλληλισμός με την Βαϊμάρη.
Το ΒΒC εκθέτει Δένδια
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.