Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΙΝΑΚΕΣ. WASHINGTON POST Συνεχής σφυγμομέτρηση για την ψηφοφορία για την Συρία



Η Washington Post σφυγμομετρεί καθημερινά τις επικείμενες ψηφοφορίες στις ΗΠΑ, σχετικά με την ενδεχόμενη επέμβαση στην Συρία.

Οι γερουσιαστές και τα μέλη του Κογκρέσου δέχονται ισχυρές πιέσεις και από τις δυο πλευρές.




 Αίσθηση έχει προκαλέσει πάντως ότι  πολλά από τα μέλη των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεών ζητούν από τους αντιπροσώπους τους να ψηφίσουν όχι για στρατιωτική δράση εναντίον της Συρίας.







Where the votes stand on Syria


By Aaron Blake, Published: September 4





President Obama’s announcement Saturday that he will ask Congress to authorize the use of force in Syria sets the stage for a contentious and uncertain set of votes.






Σύμφωνα με την Washington Post η ανακοίνωση του Προέδρου Ομπάμα το Σάββατο ότι θα ζητήσει από το Κογκρέσο να επιτρέψει τη χρήση βίας στη Συρία, έθεσε τις βάσεις για μια αμφιλεγόμενη και αβέβαιη σειρά ψηφοφοριών


Καθώς η συζήτηση για το θέμα θα συνεχίζεται και μετά την επόμενη εβδομάδα η WP θα παρακολουθεί στενά την καταμέτρηση των ψήφων και το κατά πόσον το Κογκρέσο θα στηρίξει το λεγόμενο ψήφισμα για «χρήση βίας».

Ακολουθούν οι μετρήσεις και για τα δυο Σώματα, με βάση δημόσιες δηλώσεις από το κάθε μέλος τους. Το γραφικό περιλαμβάνει όλους  τους 100 γερουσιαστές και θα περιλαμβάνει στο τέλος όλα τα μέλη του Σώματος από τη στιγμή που θα εκφραστούν δημοσίως.








Το ψήφισμα δεν θα περάσει εάν 217 (από τα 433) μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων καταψηφίσουν ή εάν 40 γερουσιαστές ενταχθούν σε μια προσπάθεια κωλυσιεργίας του ψηφίσματος, όπως αναφέρει η εφημερίδα.



 Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-news


ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ



“Καταταγείτε μας έλεγαν…” BUSINESS INSIDER Στρατιώτες ΗΠΑ «Είμαστε στα όρια μας, κουρασμένοι, και άφραγκοι» - "Ψηφίστε Όχι για την Συρία"



ΕΓΓΡΑΦΟ. Foreign Policy (USA) Αρχεία αποκαλύπτουν ότι ΗΠΑ βοηθούσαν Σαντάμ στον χημικό πόλεμο, για τον οποίο έπειτα τον κατηγόρησαν.



VIDEO.TELEGRAPH. Πρ.ΓΓ.ΝΑΤΟ De Hoop Scheffer Μιλήστε με Ιράν & Ρωσία - Όποιος προτείνει στρατιωτική δράση πρέπει να πάει να κοιταχτεί!


VIDEO.Στρατηγός Wesley Clark. Είχε παρθεί απόφαση για επίθεση στην Συρία απο το 2001, όπως και σε άλλες 6 χώρες.


INDEPENDENT. Έχει καταλάβει ο Ομπάμα ότι συμμαχεί με την Αλ Κάιντα? Τι έγινε στην τελευταία επίθεση ΗΠΑ στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.