Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

BBC.Έρευνα. Οι Έλληνες καταναλωτές ενέργειας, στη χειρότερη θέση από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Σε πανευρωπαϊκή έρευνα που δημοσίευσε το BBC η Ελλάδα έρχεται πρώτη σε όλη την Ευρώπη σε ενεργειακή φτώχεια.  Συγκεκριμένα οι Έλληνες σε ποσοστό 32% δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος!


Οι Έλληνες καταναλωτές είναι σε χειρότερη θέση από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, με το BBC να κάνει επίσης μνεία στους Βούλγαρους και τους Κροάτες με 28%, τους Ρουμάνους με 27%,  τους Λετονούς  με 23% ενώ ο μέσος όρος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι 10%.


Ποσοστό πληθυσμού που αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι κάτοικοι της Αθήνας πληρώνουν το ρεύμα σχεδόν στα επίπεδα του Λονδίνου και ακριβότερα από αυτούς στο Λουξεμβούργο, στο Βελιγράδι, Παρίσι, Στοκχόλμη και Ελσίνκι.


Επίσης οι κάτοικοι της Αθήνας πληρώνουν πιο ακριβά το φυσικό αέριο από τους κατοίκους στην Μπρατισλάβα, στην Βιέννη, Βερολίνο, Δουβλίνο, Βουδαπέστη, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Παρίσι, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Λουξεμβούργο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ


Wall Street Journal Εσωτερικη έκθεση του ΔΝΤ,επιτίθεται σε Λάτση-Βαρδινογιάννη
BLOOMBERG Οι άνεργοι επανασυνδέουν το ρεύμα. Αύξηση ρεύματος 59%.από 2007, περιοδικά έχουν κόψει το ρεύμα στο 60% των πελατών ΔΕΗ!
ASSOCIATED PRESS. Χιλιάδες χωρίς θέρμανση στην Ελλάδα ενώ 13χρονη πεθαίνει από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας που χρησιμοποιούσαν, αφότου κόπηκε το ρεύμα.


Δώστε λύση.Χρησιμοποιήστε το αφορολόγητο ναυτιλιακό πετρέλαιο (0.40 ευρώ/λίτρο) για την κοινωνία, η' φορολογήστε το.Εξαιρετική ανάλυση απο τον Φεβρουάριο 2012."Τζάκια & σόμπες: Πηγή ρύπανσης του περιβάλλοντος"Europe's Energy Portal.Πετρέλαιο Θέρμανσης.Ελλάδα € 1.35,Γερμανία 0.95,Βρετανία 0.88"Στέλνουν μπράβους για να μάς κόψουν το ρεύμα",Άγριος ξυλοδαρμός Χαϊδαριώτη από εργολάβο της ΔΕΗ.
VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια. Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών απο στεγαστικά! «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».
WASHINGTON POST.Σε τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, 3 νεαρά αδέρφια νεκρά απο πυρκαγιά στο σπίτι.

 People's Daily και Washington Post. Τραγωδίες απο σόμπες λόγω του ακριβού πετρελαίου. ΑΙΣΧΡΕΣ δηλώσεις Τζήμερου-Άδωνι Γεωργιάδη
Η παροχή ρεύματος είναι κοινωνικό αγαθό - Πανηγυρικά αθώος από δικαστήριο, ακτιβιστής για επανασύνδεση ρεύματος σε άνεργοFORBES. Το χαράτσι στην ΔΕΗ φέρνει ενεργειακό μπλακάουτ, χρεοκωπεί και την ΔΕΠΑ. Η λαμπρή ιδέα ΒενιζέλουΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΗ.Μέργος απο το 2005 στο ΔΣ της ΔΕΗ, Πρόεδρος θυγατρικής και άλλα πολλά...20 κιλά κρέας για άπορους στα σκουπίδια, η ΔΕΗ & οι εργολάβοι έκοψαν πασχαλιάτικα το ρεύμα σε Οργάνωση στην Πάτρα.Ο Στουρνάρας πιέζει την ΔΕΗ για 50% έκπτωση στην οφειλή Μυτιληναίου!
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.