Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.“Άνθρακες ο θησαυρός” των επενδύσεων Ελλάδας- Κουβέιτ.



Το Success Story της χώρας, έχει επεκταθεί και έξω από τα ευρωπαΐκά σύνορα.


Σύμφωνα με το Κουβετιανό Πρακτορείο Ειδήσεων KUNA, οι εμπορικές συναλλάγές Ελλάδας-Κουβέιτ έπιασαν πάτο. 





Κατώτερες των προσδοκιών, οι εμπορικές συναλλαγές Ελλάδας- Κουβέιτ

27/01/2014 | 19:50 | Kuwait News


Κουβέιτ, 27 Ιαν. (Πρακτορείο KUNA) Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ (KCCI) Fahad Al-Jo'an δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κουβέιτ και Ελλάδας ήταν κάτω από τις προσδοκίες, καθώς δεν ξεπέρασαν τα € 35 εκ. πέρυσι.

Ο Al-Jo'an, κατά τη διάρκεια συνάντησης με την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία στην έδρα του  KCCI, κάλεσε τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις δύο χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών και για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων.


«Η Ελλάδα έχει μια σημαντική στρατηγική και γεωγραφική θέση», είπε και σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία ανακάμπτει από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για τις πολλά υποσχόμενες επενδυτικές ευκαιρίες για τους επενδυτές από το Κουβέιτ.

Ο Al-Jo'an είπε ότι το Κουβέιτ θα μπορούσε  να επωφεληθεί από την τεχνογνωσία των ελληνικών επιχειρήσεων ώστε να συμβάλλουν σε έργα υποδομής.


Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας κάλεσε τους επιχειρηματίες του Κουβέιτ να επενδύσουν στους τομείς των μεταφορών, του τουρισμού και των ακινήτων στην Ελλάδα.
Ο ίδιος κάλεσε τους επιχειρηματίες να επισκεφθούν την Ελλάδα με στόχο την ανάπτυξη του εμπορίου και της ανταλλαγής των επενδύσεων της ανταλλαγής.


Μετάφραση-Απόδοση: LEFTeria-news


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Βενιζέλος απέστειλε επιστολή στον αναπλ. πρωθυπουργό για “ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος”. Σιγή ελληνικού Υπ.Εξ.



Επιτυχία Σαμαρά στο Κατάρ. Απο τα 5 δις που είχε συμφωνήσει το Κατάρ επι ΓΑΠ, κάνουμε κοινό fund 2 δις και το 1 δις, το βάζουμε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.