Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μας τρολάρουν! BLOOMBERG. Η Vinci Airports επεκτείνεται “εκτός Ευρώπης”, σε Αφρική, Χιλή, Περού και…Ελλάδα.Μια χαρά μπήκε ο μήνας!  Μας τρολάρουν από παντού!


Πρώτη του μηνός διαβάζαμε σε δημοσίευμα των BLOOMBERG & WSJ σχετικά με το ενδιαφέρον της Deutsche Telekom για το κρατικό μερίδιο του ΟΤΕ, ότι ανήκουμε πλέον στην ανατολική Ευρώπη.
Στις 6 Φεβρουαρίου, σε άλλο δημοσίευμα του BLOOMBERG, ο CEO της Vinci Airports Xavier Huillard, μας κατατάσσει κάπου εκτός Ευρώπης.


Ο CEO της Vinci Airports Xavier Huillard σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Παρίσι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία επίσης ενδιαφέρεται για κατασκευαστικές αγορές στην Αφρική. Θέλουμε να επεκταθούμε ταχύτερα έξω από την Ευρώπη”.

Η εταιρεία διεκδικεί να κατασκευάσει και να λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο του Κούσκο στο Περού, και τη διαχείριση της επέκτασης του αεροδρομίου Σαντιάγο της Χιλής, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος. Επίσης ενδιαφέρεται, για αεροδρόμια της Ασίας και για περιφερειακές πλατφόρμες σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Βραζιλία, όσο και σε παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων στην Κολομβία, είπε.


Είμαστε η μόνη χώρα που το κατάφερε. Και αυτό.
Αλλά και εκτός Ευρώπης, στην Ν.Αμερική ή στην Καραϊβική, πάει πολύ…


Αλλά μεταξύ μας, ούτε εκεί μας θέλουν!
Και ας έχουμε τόσα κοινά πλεόν.Απο την "ΕΠΟΧΗ", 22 Ιουλ. 2012, διαβάστε ολόκληρη την έρευνα πατώντας ΕΔΩ
Μετάφραση - Απόδοση: LEFTeria-news


Vinci Targets Airports in Chile, Peru, Greece to Tap Traffic


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Oι Πειρατές της Καραιβικής. Πως η Ελλάδα αντιμετωπίζεται από το ΔΝΤ με την ιδια συνταγή (EFF) των Νησιων της Μπανανας!SUCCESS STORY. Η Ελλάδα υποβιβάστηκε 3 φορές σε ένα εξάμηνο σε «αναδυόμενη αγορά». Έγινε η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που το “κατάφερε”.


Η κατάσταση στην Ελλάδα μοιάζει με τις ανατολικές χώρες μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, λέει ο Σόιμπλε"Jamaica is not Greece". Που καταντήσαμε...


Jamaica: "Ε, δεν είμαστε και Ελλάδα!" Η διεθνής εικόνα της χώρας στα όρια του γκροτέσκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.