Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έτοιμο εξώδικο 10 σελ. που μπορείτε να στείλετε σε ενοχλητικές τράπεζες & εισπρακτικές. Ενημερωμένος πίνακας τηλεφώνων-ονομάτων εισπρακτικών.ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
Ε Ξ Ω Δ Ι Κ Η     Δ Η Λ Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Τ… ……………………………………………………………………………………., του ……………………………………….., κατοίκου ………………………………, οδός………………………………………., αριθμ …………..

ΠΡΟΣ
Την ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «……………………………», που εδρεύει στ…… ……………………….,  οδός …………………………………., αριθμός ……………………………………., νομίμως εκπροσωπούμενη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
Τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ……………………….
Αντεπιτεθείτε στις εισπρακτικές εταιρείες. Μπορείτε να στείλετε εξώδικο για παράνομη διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων από τράπεζες και εισπρακτικές και να διεκδικήσετε ποσό αποζημίωσης.


Η νομική υπηρεσία της εφημερίδας «Το Χωνί» μάλιστα, έχει ετοιμάσει σχετικό εξώδικο, το οποίο μπορείτε να στείλετε στην τράπεζα ή στις τράπεζες.


Κατεβάστε το έτοιμο 10σέλιδο εξώδικο πατώντας ΕΔΩ.
Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών
  


Ακόμη το  daneiakartes.info ενημερώνει διαρκώς έναν πίνακα, χάρη στη συμμετοχή των αναγνωστών, με αριθμούς τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών

Αντιγράφουμε από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μερικές χρήσιμες συμβουλές.


«Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν. Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρίες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να ξέρετε ποιος «κερατάς» τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.


Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους.


Διαβάστε πως μπορείτε να καταγράψετε νόμιμα μια τηλεφωνική συνομιλία.

Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες που μας έστειλαν τους αριθμούς. Βοηθήστε να μεγαλώσουμε τον κατάλογο. Βοηθήστε να οργανώσουμε την άμυνά μας, γιατί από το ελληνικό κράτος δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά βοήθεια.


Συμβουλή: Πως να ελέγξετε αν κάποιος αριθμός είναι ύποπτος

Αν σας καλέσουν από κάποιο αριθμό και υποψιάζεστε ότι είναι εισπρακτική εταιρία ή κάτι ανάλογο (ο αριθμός μπορεί να μοιάζει με κινητού, αλλά δεν είναι) κάντε τα παρακάτω:

α. Ενεργοποιήστε στο κινητό σας την απόκρυψη καλούντος, ώστε όταν καλείτε κάποιον, αυτός να μην μπορεί να σας αναγνωρίσει.

β. Καλέστε τον ύποπτο αριθμό μεταξύ 21:30 – 22:00 (βράδυ).
Το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει κανείς ή να λάβετε μήνυμα σφάλματος ή να πέφτει η γραμμή. Αυτό συμβαίνει, διότι οι αριθμοί κλήσεως των εισπρακτικών δεν μπορούν να κληθούν από εμάς και είναι διαχειριζόμενοι από υπολογιστή.
Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος απαντήσει, ζητήστε π.χ. τον Μήτσο ή την Μαρία.


γ. Ενημερώστε μας, για να καταχωρήσουμε τον αριθμό στην παρούσα σελίδα.

Προσοχή: Το ότι κάποιος σας δηλώνει στο τηλέφωνο ότι είναι δικηγόρος, δεν σημαίνει ότι σας λέει αλήθεια. Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι εισπρακτικές να παριστάνουν τους δικηγόρους, παρότι είναι παράνομο»
 Ρίχνοντας πάντως μια ματιά στον ενημερωμένο πίνακα (τελευταία ενημέρωση 11 Μαϊου 2013)διαβάσαμε με ενδιαφέρον, ότι  υπάρχουν τηλέφωνα της δικηγορικής εταιρίας των υιών του πρώην υπουργού Σιούφα, η οποία έχει στήσει εισπρακτική εταιρία που αναλαμβάνει διάφορες τράπεζες με μεγάλο αριθμό προσωπικού και επίσης μεγάλο αριθμό υπαλλήλων δικηγόρων.Για να δείτε τον πίνακα με τα τηλέφωνα και τα ονόματα των εισπρακτικών εταιρειών πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.