Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο Αδωνις προστάτευσε Παπαδήμο από Επιτροπή και Εισαγγελέα. Ο ρόλος Παπαδήμου μέσα απο δημοσιεύματα.






Διαβάζουμε στην σημερινή Καθημερινή:

“Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του αντιπροέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να καταθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου μόνο στον εισαγγελέα, απορρίφθηκε.

Αντίθετα, έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία, η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να μην κληθεί να καταθέσει ούτε στην Προανακριτική Επιτροπή ούτε στον εισαγγελέα, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος”.


Ο Αδωνις επιλέγει να προστατέψει τον άνθρωπο - βιτρίνα της μνημονιακής δυστυχίας που ζούμε, τον ανεκδιήγητο Παπαδήμο. Βέβαια ο Παπαδήμος πήρε έναν γραφικό βουλευτή του ακροδεξιού ΛΑΟΣ και τον έκανε υπουργο Ναυτιλίας. Όμως έχει κανει και άλλα, πιο ενδιαφέροντα.

Ο Παπαδήμος, ο οποίος φορολογήθηκε 511 ευρω για εισόδημα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρω, οδηγήσε τη χώρα σε πρόσθετες περιπέτειες, με τις κινήσεις που έγιναν στο PSI από την κυβέρνηση του και ειδικά από τον τότε Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επειτα συνέχισε το σπεκουλαδόρικο του έργο, κάνοντας δηλώσεις σε Αμερικάνικα ΜΜΕ αλλά και στα Ευρωπαικά μέσα, οτι θα έχουμε χρεωκοπήσει μέχρι τον Ιούνη και σπέρνωντας πανικό και αβεβαιότητα, ακόμη και μετά το PSI, που έστησε και το στήριξε στον πανικό και την αβεβαιότητα!

Πέραν τούτου, κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό, πριν αποσυρθεί ο Παπαδήμος, η τελευταία του ενέργεια ως πρωθυπουργός ήταν μια γενικευμένη προσπάθεια να παρουμε πετρελαιο απο τους εδω και 20 χρονια συνεταιρους του Βαρδινογιαννη στην Σ.Αραβια να παρακαλαει θεσμικά τους ξενους τραπεζιτες να δανεισουν (οχι για δημοσιες επενδυσεις) αλλα τους Βαρδινογιάννη και Λάτση μέσω Μοτορ Οιλ και ΕΛΠΕ.


Από τον Άδωνι δεν περιμέναμε τίποτα άλλο, από το να προστατεύει το καθεστώς που κατέστρεψε και καταστρέφει εμάς, αλλα αυτόν “τον έκανε άνθρωπο”, μιλώντας με μικροαστικούς όρους, μπας και μας καταλάβει.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Παπαδήμος φορολογήθηκε 511 ευρω για εισόδημα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρω!


 Παπαδημος-Βενιζελος μας φεσωσαν με εκατομμυρια.


Η τελευταια ενεργεια Παπαδημου,ως Πρωθυπουργος,


Τωρα ποιος ειναι ο τρομοκρατης? Greece will run out of money by end of June, warns former PM Lucas Papademos


VIDEO Απιστευτη δηλωση στο δικτυο CNBC. Χρειαζομαστε μια Ελλαδα σε καταθλιψη.Στελεχος της Societe Generale,σχολιαζοντας τις δηλωσεις Παπαδημου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.