Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

People's Daily και Washington Post. Τραγωδίες απο σόμπες λόγω του ακριβού πετρελαίου. ΑΙΣΧΡΕΣ δηλώσεις Τζήμερου-Άδωνι Γεωργιάδη























Two students die of carbon monoxide poisoning, three hospitalized in Greece

March 01, 2013


Η καθημερινή Κινέζικη εφημερίδα People's Daily , είναι η επίσημη εφημερίδα της Κινέζικης κυβέρνησης, ενός καθεστώτος που κάνει δουλείες πλέον στην χρεωκοπημένη Ελλάδα.

Αυτό δεν την εμποδίζει πάντως να κάνει ρεπορτάζ για τον θάνατο των φοιτητών απο την αυτοσχέδια ξυλόσομπα, αναφέροντας οτι οι Έλληνες "δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης αυτόν τον χειμώνα και επέλεξαν πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης , όπως είναι οι ξύλινες σόμπες".

Το δημοσίευμα μας θυμίζει άρθρο της Washington Post σχετικά με την τραγωδία με τα νεκρά παιδιά απο ξυλόσομπα.

Διαβάζαμε στην Αμερικάνικη εφήμερίδα στις 8 Δεκεμβρίου:

"Mια τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ένα χωριό το Σάββατο, όταν μια πυρκαγιά έκαψε το σπίτι των παππούδων τους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μια ξυλόσομπα, επειδή οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη"


Ολόκληρο το δημοσίευμα

WASHINGTON POST.Σε τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, 3 νεαρά αδέρφια νεκρά απο πυρκαγιά στο σπίτι.




Εδώ στην Ελλάδα, εκτός απο τις καθημερινές τραγωδίες, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κυνισμό και την αισχρότητα των εκλεγμένων ή μη υπηρετών της τρόικας.

Θαυμάστε






Και ένας ιστότοπος μας θυμίζει μια άλλη δήλωση του " ήρωα". οπως αυτοανακυρήχθηκε στο σάιτ του, καθώς ψήφισε τα Μνημόνια, Άδωνι.







Το δημοσίευμα της People's Daily

Δύο φοιτητές νεκροί στην Ελλάδα από δηλητηρίαση μονοξειδίου του άνθρακα, τρεις νοσηλεύονται
Δύο Έλληνες φοιτητές έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση μονοξειδίου του άνθρακα και άλλοι τρεις συμφοιτητές τους νοσηλεύθηκαν στην πόλη της Λάρισας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε νεαροί χρησιμοποιούσαν μια αυτοσχέδια σόμπα θέρμανσης για να ζεσταθεί το σπίτι τους.

Με όλα τα παράθυρα κλειστά, έχασαν σταδιακά τις αισθήσεις του μέσα σε λίγες ώρες στον κλειστό χώρο. Ανακαλύφθηκαν από ένα φίλο τους που περνούσε.





Οι δύο φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους στην ηλικία των 21 και 22 ετών ήταν από την Χαλκίδα και την Κρήτη, αντίστοιχα. Οι άλλοι τρεις, οι οποίοι ήταν από την Αθήνα, την Κρήτη και τα Γιάννενα μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο,σε κώμα.



Η τραγωδία ήρθε δύο μήνες μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στην βόρεια Ελλάδα, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν η φωτιά ξεκίνησε από μια ξύλινη σόμπα σε μια παλιά αγροικία.

Λόγω της οξείας κρίσης χρέους που μαστίζει τη χώρα από τα τέλη του 2009, πολλοί  Έλληνες που πλήττονται από την λιτότητα και  έχουν δει τα εισοδήματά τους συρρικνώνονται κατά 20-40% τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσε να αντέξουν οικονομικά το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης αυτόν τον χειμώνα και επέλεξαν πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης , όπως είναι οι ξύλινες σόμπες.


http://english.peopledaily.com.cn/90777/8149859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.