Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ρε Ν.Δ. που θέλετε!

Ρε Ν.Δ. που θέλετε!

thumb
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Όλοι μας θυμόμαστε, παρά την ασθενή και επιλεκτική μνήμη που επιδεικνύουμε ως λαός, ότι ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα από τη Ν.Δ. επειδή η Ντόρα ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο και εκείνος με τη Νουδούλα εκείνη την εποχή διένυαν την επαναστατική περίοδο  και έλεγαν ΟΧΙ στο μνημόνιο.
Μετά το πέρασμα ολίγων εβδομάδων ο Σαμαράς – και πάλι σταθερός στις πολιτικές του τοποθετήσεις – διέγραψε 21 βουλευτές, διότι είχαν ξεχαστεί στην επαναστατική φάση του ΟΧΙ ενώ η Νουδούλα είχε μεταλλαχτεί σε υπέρμαχο του ΝΑΙ.
Κατόπιν κάποιοι από τους 21 ανωτέρω διαγραφέντες ήρθαν σε επαφές με την Ντόρα, η οποία στο μεταξύ είχε φτιάξει τη Δημοκρατική Συμμαχία, της οποίας η βασική θέση ήταν το ΝΑΙ στο μνημόνιο. (Αν έχετε χαθεί, είναι αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά πήγαν σε ένα κόμμα που ψήφιζε ΝΑΙ).
Η Ντόρα με τη σειρά της, που ήταν σταθερά υπέρ του ΝΑΙ, συζητούσε να εντάξει στο κόμμα της αυτούς που διαγράφηκαν επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον Σαμαρά για σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς μάζεψε πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ στη Ν.Δ., η οποία κατέρχεται στις εκλογές ως υπέρμαχος του ΝΑΙ.
Κατά τα άλλα, στις εκλογές της 17ης  Ιουνίου η Ν.Δ. κατέρχεται διεκδικώντας με αξιώσεις την πρώτη θέση κυρίως λόγω των σταθερών της θέσεων και αποφάσεων.
http://topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.