Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

VIDEO Oσοι βολευτηκαν απο την Νεα Δημοκρατια να πανε να ψηφισουν!!!

ΝΤΡΟΠΗ. ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ?"

Τοπικό στέλεχος καλεί τα μέλη της Τ.Α. να «υπενθυμίσουν λίγο πιο φωναχτά» σε όσους ωφελήθηκαν από τη ΝΔ να πάνε να ψηφίσουν. 
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απόσπασμα από συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς, όπου παρευρέθη και ο εξοστρακισμένος περιφερειάρχης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 



Το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας -δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομά του- ανάμεσα στα άλλα είπε τα εξής:
«Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα stage... Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα..»

http://www.kamarinia.gr/article/item/173398-meta-paidomazema-e-nd-etoimazei-rousphetomazema-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.