Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Public Issue καταγγέλλει ότι Το Βήμα παρουσίασε ανάποδα δημοσκόπηση, με τη ΝΔ μπροστά.Ένα λάθος στο γράφημα στο Βήμα της Κυριακής, όπου παρουσιάζονταν οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής -ανάμεσα στις οποίες και εκείνη της Public Issue- είναι αφορμή για ένα σχόλιο μέσω Twitter της εταιρείας δημοσκοπήσεων, που ρωτά αν πρόκειται για λάθος ή σκοπιμότητα.
Συγκεκριμένα, στο χτεσινό φύλλο του Βήματος, η δημοσκόπηση της Public Issue (που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή από το iefimerida.gr) εμφανιζόταν ανάποδα.

Αντί να βγάζει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% έναντι 25,5% της ΝΔ, το Βήμα της Κυριακής στη σελίδα 2 εμφάνιζε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση με το ίδιο ποσοστή 31,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν δεύτερος.

«Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα; Στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η δημοσκόπηση της Public Issue παρουσιάσθηκε ανάποδα, με τη ΝΔ να προηγείται!!!» ήταν το σχόλιο της Public Issue μέσω Twitter
Στο σχόλιο αυτό  ο Χριστόφορος Βερναρδάκης γράφει:
Για το “λάθος” του ΒΗΜΑΤΟΣ ας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της εφημερίδας
Απάντηση από το ΒΗΜΑ επισήμως δεν υπάρχει  Ωστόσο, μέσω Twitter απάντησε η εργαζόμενη στο ΔΟΛ, Ελένη Βουλτσίδου η οποία θα πει:
Επειδή γίνεται συζήτηση για ΒΗΜΑ και Public Issue. Το λάθος «στοχοποιείται» τόσο πολύ; Από τις 1/5 η σωστή ανάρτηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.