Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δυσκολα θεματα επεσαν στον Βενιζελο στο Ναυπλιο,αποψε.

Ο Βενιζελος μετα την ομιλια του στα μελη του Πασοκ στο Ναυπλιο,ζητησε να του υποβαλλουν ερωτησεις. Δυστυχως για αυτον ομως,δεν επεσαν τα ΣΟΣ!


Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης πήρε το λόγο και ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να του απαντήσει πως η συνταξιούχος συγγενής του με 600 ευρώ θα καταφέρει να επιβιώσει τον επόμενο χειμώνα, με την τιμή του πετρελάιου στα ύψη, καθώς και ο ίδιος με τον μειωμένο μισθό του.

Μητέρα παιδιών, σηκώθηκε και έδωσε στον κ. Βενιζέλο να διαβάσει ο ίδιος τη βεβαίωση αποδοχών της. Του ζήτησε μάλιστα να πει δυνατά το ποσό που ήταν 390 ευρώ, ρωτώντας τον πως μπορεί κάποιος να επιβιώσει με αυτά τα χρήματα.

Μια αλλη ερώτηση που απευθύνθηκε στον Βενιζέλο ήταν για ποιο λόγο μπήκε η Ελλάδα στο ΔΝΤ και αν αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Ο προεδρος απάντησε γενικολογώντας για την πορεία του ΠΑΣΟΚ επικεντρωμένος στην προσφορά του κόμματος και σχετικά με το ΔΝΤ απάντησε πως ακόμη και αν είχε αποφευχθεί κάτι τέτοιο θα ήταν παροδικό και τελικά όπως η υπόλοιπη Ευρώπη, εκεί θα κατέληγε και η Ελλάδα.

Μαλλον κοπηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.