Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ.Ιδιώτης στη ΔΤ! Εδωσαν σε εταιρεία τον σχεδιασμό, υλοποίηση του φορέα καθώς και επιλογή προσωπικού αντί ΑΣΕΠ, με κόστος €58500 πλην φπα & φόρους

Σύμφωνα με απόφαση της 11ης Σεπτεμβρίου 2013, την οποία υπογράφει ο Γκίκας Μάναλης, ανατίθεται στην εταιρεία «ΚΑΝΤΩΡ Σύμβουλοι ΕπιχειρήσεωνΑ.Ε», η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης, “με στόχο την άμεση σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μέχρι τη δημιουργία και μετάβαση στο νέο φορέα και ειδικότερα το σχεδιασμό και υλοποίηση της διαδικασίας  επιλογής προσωπικού” με συνολική δαπάνη “58.500,00 € (πενήντα οκτώ χιλιάδων και πεντακοσίων ευρώ) πλέον Φ.Π.Α και φόρων”.Κατεβάστε το έγγραφο της απόφασης από link, στο τέλος της ανάρτησης του LEFTeria-news


Ένα από τα ερωτήματα, που εγείρονται (και εγείρονται πολλά), είναι εδώ αν όντως παρακάμπτουν το – δωρεάν –ΑΣΕΠ, για χάρη ενός ιδιώτη.


Να μην πιστέψουμε δηλαδή τον Σίμο Κεδίκογλου, που κλείνοντας της ΕΡΤ τον Ιούνιο, δήλωνε: “Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί εργαζόμενοι, η πείρα και η προϋπηρεσία των οποίων είναι απαραίτητη για να σταθεί ο νέος Οργανισμός. Και θα συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία προσλήψεων, με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ”.


Και ο συγκεκριμένος ιδιώτης, η Kantor Management Consultants, έχει προσφέρει πολλές φορές τις υπηρεσίες της στο ευρύτερο ελληνικό Δημόσιο, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.


Η Ανώνυμη Εταιρεία, με έδρα σε Αθήνα και Βρυξέλλες, αναφέρει στην ιστοσελίδα της, ότι το 80% των μετοχών της έχει μοιραστεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της ενώ το 20% το κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, η οποία δεν κατονομάζεται.


Επίσης ενώ δίνεται στην συγκεκριμένη εταιρεία ως ειδική, η σύσταση και λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, δεν βλέπουμε στο πελατολόγιο της να υπάρχει άλλη Ραδιοτηλεόραση ή έστω τηλεοπτικός φορέας.
Ολα στους ιδιώτες λοιπόν.

Θα το χρυσοπληρώσουμε ΚΑΙ το πείραμα ΔΤ/ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θέλετε.


Κατεβάστε το σχετικό έγγραφο, πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΥγειονομικός χάρτης για γέλια. Ανάθεση σε ιδιώτες, που κατέγραψαν σχεδόν 3 φορές περισσότερους εργαζόμενους. Στοίχισε 4 εκ.Πονοκέφαλος για Καψή.Η ΕΡΤ θα καλύψει την ΔΕΘ ενώ είναι η μόνη με ανταποκριτή στην Μ.Ανατολή.
Σφιχταγκάλιασμα ΔΟΛ-MEGA σε ΝΕΡΙΤ από Καψή & Καραπαναγιώτη. Όλο το απίστευτο Εποπτικό Συμβούλιο.
THE INDEPENDENT. H νεα Ελληνική Κρατική Τηλεόραση, έρχεται από το παρελθόν.
VIDEO FRANCE2. «Ελλάδα: ο θάνατος της δημόσιας τηλεόρασης» 2 ρεπορτάζ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
VIDEO. ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να εργάζονται δωρεάν με περισσότερους θεατές από ποτέ.
Η NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ) δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή στον Μπαρόζο για την ΕΡΤ. "Στο Φως και στο Σκοτάδι"
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/06/new-europe_22.html
ΕΓΓΡΑΦΟ.Το ΦΕΚ διορισμού του Πάσχου στον ΕΟΑ - ΣΤΑΘΗΣ “Ανάρτηση επι προσωπικού” για τον Μανδραβέλη.
Σίμος Κεδίκογλου.Παγκόσμιο φαινόμενο εκπροσώπου , τα έργα του στην ΕΡΤ και η τραγική εμφάνιση "πανελίστα" στο RT.
24 Απριλίου. Συνέντευξη Τύπου εργαζομένων ΕΡΤ: «26 νεοπροσληφθέντες σύμβουλοι πλήρώνονται σχεδόν όσο 600 δημοσιογράφοι» Ονομαστική λίστα.
ΑΡΧΕΙΟ. ΚΛΟΠΗ. Με υπογραφή Κεδίκογλου, 75 εκατ.ευρω απο το ανταποδοτικο της ΕΡΤ,δωρο στους ιδιωτες της ενεργειας!L'Humanité : “Αποκαλύψεις: Η ΕΡΤ ήταν επικερδής” Έγγραφο που δείχνει κερδοφορία της ΕΡΤ, κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο.Κατατέθηκε Πρόταση προς συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για την ΕΡΤ!!
NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ). Παράνομο το κλείσιμο της ΕΡΤ κατά παράβαση 2 συγκεκριμένων Εθνικών Νόμων-Κοινοτικών Οδηγιών, σύμφωνα με διαρροές Κομισιόν!

BLOOMBERG Το nerit.gr δεν είναι πλέον διαθέσιμο, προσπαθήστε στο "Pitsaria-pou-eskise.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.