Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»: Έξω οι χρυσαυγίτες security απ΄τα σχολεία.

Φωτογραφία του Μανώλη Κυπραίου, απο την τελευταία διαδήλωση των Σχολικών Φυλάκων





Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», έχει ανοίξει εδώ και καιρό την συζήτηση για την διείσδυση του φασιστικού δηλητηρίου στα σχολεία.


Και δεν είναι οι μόνοι. 


Πριν αρκετό καιρό, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ''Ο Αριστοτέλης'', είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, καθώς η Χρυσή Αυγή έκανε ερώτηση στην Βουλή κατά εκπαιδευτικού προγράμματος για την Προσφυγιά, σε σχολεία της Ν.Φιλαδέλεφειας!


Αντιδράσεις υπήρχαν και στον Ξένο Τύπο.


Το ζήτημα στα σχολεία της Φιλαδέλφειας έγινε θέμα μέχρι τους IBTimes, ενώ τους τελευταίους μήνες αναρτήσαμε στο LEFTeria-news μια εξαιρετική έρευνα του INDEPENDENT με τίτλο ."Οι Ναζί στα σχολεία. Πώς η Χρυσή Αυγή γαλουχεί την επόμενη γενιά", 


ενώ μην ξεχνάμε τις ανταποκρίσεις από EURONEWS και από ASSOCIATED.PRESS σχετικά με την κατήχηση σε παιδιά που έκανε η ΧΑ.












Αρ.Πρωτ 164

Ν. Ιωνία 25/7/2013
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 Ν. Ιωνία 
210-2812938 – 6972008336
Προς : τα μέλη του 
συλλόγου μας, τον τύπο
'Εξω οι ναζί από τα σχολεία

Τα χέρια τους τρίβουν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής ικανοποιημένοι με την απόφαση κυβέρνησης - ΕΕ να απολύσουν τους σχολικούς φύλακες.
Από διάφορα κανάλια γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να αναλάβουν αυτοί πλέον τη δουλειά σχολικών φυλάκων και τροχονόμων, καταδικάζοντάς τους στην ανεργία, να πιάσουν οι νεοναζί πόστα ώστε να ελέγχουν, μπράβοι όντας του συστήματος, τη σχολική κοινότητα.


Ενδεικτικά σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, οι χρυσαυγίτες επιχαίρουν διότι η κυβέρνηση «με την απόφασή της να απολύσει τους σχολικούς φύλακες άνοιξε την πόρτα των σχολείων όλης της χώρας στο εθελοντικό κίνημα πολιτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που εφ' εξής θα αναλάβουν την φύλαξη των κτιρίων και των μαθητών». Μάλιστα προεξοφλούν ότι «του χρόνου τέτοια εποχή δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα θα ελέγχονται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος θα οργανώσει "και με το νόμο", πλέον, υπηρεσίες security!».


Αγωνιστική εγρήγορση και λαϊκή επαγρύπνηση μπρος σε αυτόν τον εφιάλτη, οι ναζί να ελέγχουν τα παιδιά μας.
Καμία δημοτική αρχή, σε κανένα δήμο, κανένας γονιός ή σύλλογός του, να μη δεχτεί τους τραμπούκους να πατήσουν πόδι στα σχολειά μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ             ΝΕΛΗ ΒΟΡΓΙΑ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ




THE INDEPENDENT.Έρευνα στην Ελλάδα."Οι Ναζί στα σχολεία.Πώς η Χρυσή Αυγή γαλουχεί την επόμενη γενιά".



EURONEWS.Kατήχηση σε παιδιά απ την ακροδεξία ΧΑ / ASSOC.PRESS Διδάσκουν ακροδεξιά εκδοχή ιστορίας, παρά την κατακραυγή.





Η Χρυσή Αυγή κάνει ερώτηση στην Βουλή κατά εκπαιδευτικού προγράμματος για την Προσφυγιά, σε σχολεία της Ν.Φιλαδέλεφειας!





Χρυσή Αυγή. Αρχείο Αναρτήσεων & Αρχείο Δημοσιευμάτων Ξένου Τύπου 2012-2013



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.