Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΡΧΕΙΟ.Ασφαλιστικές εισφορές «αποκλειστικά» για τους καναλάρχες με Βασιλικό Διαταγμα του 1958 σε ΦΕΚ του 2012!Τρίτη, 29 Μαΐου 2012Ασφάλιστρα του 1958 για τους καναλάρχες του 2012

http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/05/1958-2012.htmlΠολλοί από εσάς ίσως έτυχε να διαβάσετε σαν και εμένα το post που πολλά blogs ανέβασαν με τίτλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πέρασε νομοσχέδιο στα κρυφά, που χαρίζει τα χρέη στους εκδότες και τους καναλάρχες!

  Ανάρτηση απο το diaforos.blogspot.com


Μόνο που τα post μίλαγαν για σχέδιο νόμου και για πιθανότητα παράτασης πέντε ετών.

Είπα λοιπόν να το σκαλίσω λίγο παραπάνω. Και κοιτάξτε το αποτέλεσμα.Δεν μιλάμε για σχέδιο νόμου αλλά για τον Ν.4075 που πέρασε στο ΦΕΚ 89/11-Απρ-2012

Επειδή λοιπόν αυτοί οι άξιοι Έλληνες μηντιάρχες φροντίζουν για την σωστή ενημέρωση μας έρχεται η πολιτεία να τους επιβραβεύσει με το άρθρο 33 που προφανώς η κυρία Στάη και λοιποί παπαγάλοι δεν γνωρίζουν. Μάλλον τους διέφυγε όπως και οι δηλώσεις του Σαββίδη της Δούμα.


Δείτε όμως τι λέει το άρθρο 33
Ότι οι εισφορές θα καθορίζονται σήμερα με βάση ένα Β.Δ. του 1958
Ναι πολύ καλά διαβάσετε και ίσως καταλάβατε. 
Οι φίλοι μας καναλάρχες θα πληρώνουν ποσοστά εισφορών όμοια με αυτά του 1958.

Δείτε και το εδάφιο δ του β.δ. του 1958


Αν κατάλαβα καλά οι καναλάρχες εκείνης της εποχής πλήρωναν επιπλέον και τους πόρους που αναφέρονται στα  α,β,ε.


Δεν τους έφτανε όμως αυτό, έρχονται με την παράγραφο 2 του άρθρου 33 του ίδιου Ν.4075/2012 και καταργούν και μια μικρή προσαύξηση που είχε επιβληθεί με τον Ν.1186/1981Δείτε παρακάτω την παράγραφο 4 του άρθρου 4 του Ν.1186/1981Υπάρχει όμως και συνέχεια. Η ισχύς του νέου Ν.4075/2012 δεν αρχίζει από την ημέρα που μπήκε στο ΦΕΚ δηλαδή την 11-Απρ-2012 αλλά έχει αναδρομική ισχύ από την 1-Ιαν-2010 όπως φαίνεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 33. Δείτε το και αυτό
και με απόφαση υπουργού μπορεί να παραταθεί έως το 2018.

Όπως λέει και ο λαός μας '' Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ''

Αλήθεια η παράταση θα είναι με το αζημίωτο;

Μένει όμως και κάτι ακόμα που όμως δεν πολυκατάλαβα. Στην παράγραφο 4 αυτού του καταπληκτικού άρθρου 33 του ακόμα καταπληκτικότερου Ν.4075/2012 μπορείτε να δείτε το εξής που να υπενθυμίσω ψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής 10-Απρ-2012 πριν την διάλυση της λόγω εκλογών


Σας επισυνάπτω και την παράγραφο 6 του άρθρου 8 του Ν.2556/1997. 
Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει γιατί ήταν τόσο σημαντική η κατάργηση της λεξούλας  '' αποκλειστικά ''Με τις υγείες σας οι λοιποί επαγγελματίες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Σίμος Κεδίκογλου.Παγκόσμιο φαινόμενο εκπροσώπου , τα έργα του στην ΕΡΤ και η τραγική εμφάνιση "πανελίστα" στο RT.24 Απριλίου. Συνέντευξη Τύπου εργαζομένων ΕΡΤ: «26 νεοπροσληφθέντες σύμβουλοι πλήρώνονται σχεδόν όσο 600 δημοσιογράφοι» Ονομαστική λίστα.150 συναυλίες τον χρόνο δίνουν οι ορχήστρες της ΕΡΤΗ NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ) δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή στον Μπαρόζο για την ΕΡΤ. "Στο Φως και στο Σκοτάδι"
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/06/new-europe_22.html


Neue Zürcher Zeitung (Ελβετία) «Ο Σαμαράς επιδεικνύει αυταρχικά χαρακτηριστικά»LIBERATION.Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη για ΕΡΤ, ενώ δεν μπορεί να πείσει ούτε έναν επενδυτή!De Morgen (Belgium). Το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ένα χτύπημα στην Δημοκρατία και την Eλευθερία του ΤύπουΓιατί πραγματικά κλείνουν την ΕΡΤ. Με ποιο τρόπο δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους καναλάρχες της Digea.GUARDIAN Σαμαράς , Στουρνάρας και Πρέσβης στο Ισραήλ έδωσαν αγώνα για να πέσει το σήμα της ΕΡΤ από ιδιωτικό δορυφόρο. Απειλές Στουρναρα σε EBUBUSINESS INSIDER «Η απόφαση της Ελλάδας να σκοτώσει την ΕΡΤ ήταν καταστροφική» Πως επηρεάστηκε η τιμή των Ελληνικών ομολόγων!


VIDEO Ενθουσιασμός και μαχητικός παλμός με το Άξιον Εστί στην ΕΡΤ

VIDEO.Ρεπορτάζ FRANCE 24 Πως σχολίασαν οι Γαλλικές εφημερίδες το μαύρο στην ΕΡΤ.L'Humanité : “Αποκαλύψεις: Η ΕΡΤ ήταν επικερδής” Έγγραφο που δείχνει κερδοφορία της ΕΡΤ, κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο.NEW EUROPE (ΒΕΛΓΙΟ). Παράνομο το κλείσιμο της ΕΡΤ κατά παράβαση 2 συγκεκριμένων Εθνικών Νόμων-Κοινοτικών Οδηγιών, σύμφωνα με διαρροές Κομισιόν!VIDEO.Ρεπορτάζ FRANCE 24 Πως σχολίασαν οι Γαλλικές εφημερίδες το μαύρο στην ΕΡΤ.«Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό». Διαμαρτυρία Αλληλεγγύης στην Ελλ.Πρεσβεία στις Βρυξέλλες από την Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ) Κατατέθηκε Πρόταση προς συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για την ΕΡΤ!!MORNING STAR Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αψηφούν τον «πολιτιστικό βανδαλισμό». Οργισμένη δήλωση Προέδρου IFJΗ επείγουσα επιστολή που έστειλε στον Σαμαρά η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ). Καλεί σε διαδηλώσεις αλληλεγγύης έξω από τις Ελληνικές πρεσβείες.
LE MONDE. Το κλείσιμο της ΕΡΤ : ποτέ δεν ξαναείδαμε κάτι τέτοιο, "ακόμη και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Θυμίζει Ρουμανία του Τσαουσέσκου"


 

AP. "Το Συμβούλιο της Ευρώπης καταδικάζει το κλείσιμο της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης" 
ΦΩΤΟ.ΕΞΩΦΥΛΛΟ LIBERATION “ΕΛΛΑΔΑ.Ποιός έκλεισε την τηλεόραση?”VIDEO.EURONEWS. EBU «Στη χειρότερη σελίδα της ιστορίας της Ευρώπης, όταν δεν υπήρχε απολύτως καθόλου δημοκρατία σε διάφορες χώρες, ποτέ, δεν συνέβη κάτι τέτοιο»
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Tο κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ελλάδα είναι «Πλήγμα για την Δημοκρατία»Απο τα γηπεδα και το ράδιο-Αλιβέρι,στην ΕΡΤ,μέσω Κεδίκογλου. VIDEO.EURONEWS Διαμαρτυρία αλληλεγύης στην ΕΡΤ από δημοσιογράφους, έξω από την Ελληνική πρεσβεία στις Βρυξέλλες
ΑΡΧΕΙΟ. ΚΛΟΠΗ. Με υπογραφή Κεδίκογλου, 75 εκατ.ευρω απο το ανταποδοτικο της ΕΡΤ,δωρο στους ιδιωτες της ενεργειας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.