Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ.Δεν είναι ανέκδοτο! Το Mega έχει βάλει ενέχυρο έως και τις 3 Χάριτες, το Ρετιρέ & Τους Απαράδεκτους. Οι Απαράδεκτοι… Παραθέταμε και ένα δημοσίευμα από το Παρόν, όπου τώρα συνεχίζουμε παραθέτοντας και ένα μέρος του ενημερωτικού δελτίου που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2012.


Από την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε:


«Θυμίζουμε πως στις 31.12.2011 η εταιρεία δεν είχε πετύχει τους χρηματοοικονομικούς δείκτες που ορίζονταν στη σύμβαση, πλην όμως το δάνειο δεν έγινε απαιτητό. Η δόση των 10 εκατ. ευρώ που είχε οριστεί για τις 14.09.2012 δεν καταβλήθηκε, και στη συνέχεια βρέθηκε η λύση του μεγαλύτερου δανείου των 98 εκατ. ευρώ»


Συνεχίζοντας λοιπόν, τον Δεκέμβριο του 2012, του δόθηκε νέο δάνειο για το οποίο πλέον ο Τηλέτυπος δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθει σε δυο από τους τρείς όρους.Στο ενέχυρο που έχει βάλει το MEGA για αυτό το δάνειο είναι και το Ελληνικό του πρόγραμμα.


 Τα σήριαλ δηλαδή και οι παραγωγές που έγιναν από Άνωση (πχ 50/50,  Πολυκατοικία και MEGA HIT, MEGA STYLE, MEGA TOP, MEGA STAR), Studio ATA  του ΔΟΛ (πχ  Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρείς Χάριτες, Στο Παρα Πέντε, ή το Master Chef) και άλλες εταιρείες παραγωγής, έχουν ενεχυριαστεί.  Και αυτά.Οι εταιρείες αυτές θεωρούνται απλά εκτελέστριες παραγωγής και τα δικαιώματα των παραγωγών τα κατέχει το MEGA για 100 χρόνια.Τώρα το πόσο ακριβώς τιμάται ξεχωριστά η Αναστασία, το Εσύ Αποφασίζεις , το Ντόλτσε Βίτα και το Ρετιρέ, θα σας γελάσουμε.Και δεν μιλάμε για το Bravissimo, με την Ρούλα Κορομηλά, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Σίμο Κεδίκογλου. Αυτό είναι ανεκτίμητο!Σύμφωνα πάντως με το ενημερωτικό δελτίο, το ενέχυρο για την Ελληνική ταινιοθήκη του MEGA, ανέρχεται σε 139.214 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΥΙΚΑ


Πλειστηριασμοί παντού, εκτός από το Mega με τις ευλογίες επτά τραπεζών, ενώ εχει ενέχυρο μέχρι και το σήμα.


Όταν το MEGA αγάπησε τον Βορίδη.


Σφιχταγκάλιασμα ΔΟΛ-MEGA σε ΝΕΡΙΤ από Καψή & Καραπαναγιώτη. Όλο το απίστευτο Εποπτικό Συμβούλιο.


Reuters: Το τρίγωνο εξουσίας της Ελλάδας


Ασφαλιστικές εισφορές «αποκλειστικά» για τους καναλάρχες με Βασιλικό Διαταγμα του 1958 σε ΦΕΚ του 2012!


Γιατί πραγματικά κλείνουν την ΕΡΤ. Με ποιο τρόπο δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους καναλάρχες της Digea.
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.