Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΕΙΟ. Άδωνις 2012.Ούτε ευρώ πάση θυσία ούτε…Δημοκρατία πάση θυσία!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια συνέντευξης του στον Ν. Χατζηνικολάου στον Real FM στις 23 Μαΐου 2012, έθεσε ως ερώτημα, αν πρέπει να έχουμε Δημοκρατία πάση θυσία!

Για να το μαζέψει μετά, καθώς μάλλον νόμιζε προς στιγμή, ότι μίλαγε στην γνωστή χουντο-ομήγυρη των ψηφοφόρων του, έθεσε δεύτερο ερώτημα, αν Ευρώπη είναι μια χώρα (!!!) τρελλών που θέλει το κακό των Ελλήνων.

Για να το κλείσει θριαμβευτικά αμέσως, μπαίνοντας στο …λόμπι της Δραχμής, τονίζοντας “Όχι εύρω πάση θυσία”.

Πάντως η πολύπαθη Ελληνική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, Άδωνι σε περιέλαβε τηλεβιβλιοπώλη και σε παρέδωσε υπουργό Ναυτιλίας και μνημονιακό πυλώνα της τρικολόρε κυβέρνησης.

Μην την παραμελάς, αυτή σου δίνει, για να φας.


Aς δούμε πάλι την παλαιότερη ανάρτηση του Ιουνίου απο το LEFTeria-news με το αντίστοιχο άρθρο από το Ποντίκι, εμπλουτισμένη τώρα με το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

LEFTeria

 Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ναι, δημοκρατία βλάκα… Απο Το Ποντικι

 

Ναι, δημοκρατία βλάκα…



«Ευρώ με κάθε θυσία;» ήταν το ερώτημα του Ν. Χατζηνικολάου στον Άδωνη Γεωργιάδη στη χτεσινή ραδιοφωνική τους συνάντηση και αυτός απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δημοκρατία με κάθε θυσία;».

«Προφανώς δεν το σκεφτήκατε καλά και απαντάτε έτσι», του λέει έκπληκτος ο δημοσιογράφος. Ο Άδωνης λίγα δευτερόλεπτα μετά, συνειδητοποιώντας ότι αποκάλυψε τις χουντικές του απόψεις, άλλαξε κουβέντα.

Ναι, βλάκα Άδωνη, δημοκρατία με κάθε θυσία. Για να έχεις τη δυνατότητα να πεις ό,τι μπαρούφα θες χωρίς κανένα κόστος, Άδωνη.

Να τα χαίρεται τα μπουμπούκια που μάζεψε στην αυλή του ο Σαμαράς…  Α.Χ.

Το Ποντίκι, ΠΕΜΠTΗ, 24 Μαΐου 2012
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.