Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Βασιλιάς ο Καμίνης. Χωρίς καμία έγκριση και συζήτηση ανακοινώνει μνημόνιο συνεργασίας με ΜΚΟ κόστους 952000 ευρώ.



Εντάξει, ξέρουμε ότι ξέρει ο Καμίνης πως πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και θα βρεθεί από δήμαρχος, κλήτήρας, αλλά τόση σπουδή πιά;


Στις 21 Φεβρουαρίου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, εκτός ατζέντας ο δήμαρχος Καμίνης "πέταξε" και μια ανακοίνωση συνεργασίας με 4 ΜΚΟ, αξίας  952.000 ευρώ! Μάλιστα ανακοίνωσε ότι έχει υπογραψει και μνημόνιο συνεργασίας με τις Οργανώσεις, στις 24 Απριλίου 2012, με το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας να έχει μαύρα μεσάνυχτα


 Οι ΜΚΟ είναι οι Γιατροί του Κόσμου, η Κλίμακα, PRAKSIS, Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών. Δεν θέλουμε να μειώσουμε το έργο και την προσφορά κανενός, αλλα με σχεδόν 1000000 ευρω, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά οι δομές υγείας του Δήμου Αθηναίων; Ένα εκατομμύριο, θα μπορούσε να είναι ο προυπολογισμός ενός μικρού Δήμου!


Και επίσης, γνωρίζουμε μεγάλους Δήμους της Αττικής που τους περικόπηκε τόσο η επιδότηση με τις υπογραφες των λατρεμένων Πασοκ και Δημαρ του Καμίνη, που πρέπει να βγάλουν την υπόλοιπη χρονιά, με λιγότερο από ενα εκατομμύριο!


Και στο κάτω κάτω της γραφής ο μικρός Δημαροδικτατορίσκος, δεν δικαιούται, να υπογράφει εν κρυπτώ μνημόνια, συμφωνίες, παραχωρήσεις και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις να τα εμφανίζει 10 μήνες αργότερα, άνευ συζήτησης!


Όμως τίθεται και θέμα για κάποιες ΜΚΟ. Εχει ενδιαφέρον η παρακάτω Έκθεση από το Ιδρυμα Νιάρχου και το απόσπασμα από το Παρον της 24 Φεβρουαρίου


Χρηματοδότηση και από Ιδρυμα Νιάρχου και από τον Δήμο της Αθήνας για το ίδιο έργο;


Από το έγγραφο του Ιδρύματος Νιάρχου, με τίτλο Δωρεές, Για την Βελτίωση Των Συνεπειών Της Κοινωνικοοικονομικής Κρίσης, διαβάζουμε ότι το Ίδρυμα χρηματοδοτεί τις δράσεις της οργάνωσης στον Δήμο της Αθήνας, συγκεκριμένα το Κέντρο Ημέρας που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, ενισχύει 400 οικογενειες στους Δήμους Αθηνών και Θεσσαλονικής για το τρέχον έτος και επίσης τις Πολυκλινικές της PRAKSIS.


Γιατί πρέπει να δοθούν τόσα επιπλέον χρήματα για τον ίδιο σκοπό;

Πατήστε το λινκ για να διαβάσετε την Έκθεση του Ιδρύματος.


Οικογενειακή Επιχείρηση;

Σύμφωνα με άρθρο από το Παρόν που ασχολήθηκε επίσης με το θέμα, τουλάχιστον μια από τις ανωτέρω ΜΚΟ, λειτουργεί ως οικογενειακή δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κλίμακας, Κυριάκος Κατσαδώρος πήρε ως μισθό για τον προηγούμενο χρόνο 80.144,50 ευρώ, η σύζυγός του Δομνίκη Κατσαδώρου 8.217,56 ευρώ, η Ευαγγελία Κατσαδώρου 14.391,06 ευρώ και η Αλεξάνδρα Κατσαδώρου 18.578,72 ευρώ.


Επίσης πρίν τρέχετε στις ΜΚΟ του δημάρχου, του κάθε δημάρχου, πάρτε ένα τηλέφωνο στο κοντινότερο Δημόσιο Νοσοκομείο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.