Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κλοπή. Στην Alapis παρά την έκδοση απόφασης πτώχευσης, πρωτοπαλίκαρα του Λαυρεντιάδη άδειασαν τις αποθήκες. Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων ALAPIS & Θυγατρικών.



Ενώ υπάρχει έκδοση απόφαση πτώχευσης, εξοπλισμός γραφείων αλλά και περιoυσιακά στοιχεία από τις αποθήκες της ALAPIS, έκαναν φτερά.

Επιστρατεύθηκαν μέχρι και γερανοί, σύμφωνα με τους εργαζόμενους!

Τελικά, την επόμενη ημέρα η Σύνδικος σφράγισε τις εγκαταστάσεις του Κρυονερίου, με κάποιους να προσπαθούν χωρίς επιτυχία να εμποδίσουν την όλη διαδικασία.


Ο Λαυρεντιάδης ακόμη και απο την φυλακή δεν είναι χωρίς δόντια... Τον ALAPIS και αν τον πλένεις...


Ακαλουθεί ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ALAPIS & Θυγατρικών.








ΚΛΟΠΗ-ΑΛΗΤΕΙΑ




Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
 



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....εξαφανίστηκε ο εξοπλισμός των γραφείων της Καλλιρόης!!!! Ο Δ.Σ.(Κυριάκου Σ.) ισχυρίστηκε στην Σύνδικο ότι τις κλοπές τις έκαναν οι εργαζόμενοι των γραφείων!!!!!


Την ίδια ώρα στο Κρυονέρη (μπροστά στα μάτια ΄΄τυφλών συναδέλφων΄΄ που βρίσκονται στον χώρο καθημερινά) φορτηγά και γερανοί απομάκρυναν περιουσιακά στοιχεία από το εργοστάσιο Α΄. Οι πληροφορίες αναφέρουν έτοιμα προιόντα αλλά και βασικό εξοπλισμό. 

Εκεί η απάντηση του νέου παλικαριού του Λαυρεντιάδη κ.κ. Κυριάκου ήταν μετά από προσωπική επικοινωνία (σε ανοικτή ακρόαση με παρόντες μάρτυρες μήπως αμφισβητήσει οποιοσδήποτε τα λεγόμενα) ότι ΄΄τα απομάκρυνα σε ασφαλή τοποθεσία αφού η σύνδικος δεν μου απαντούσε στα τηλεφωνά μου και θα τα παραδώσω σε αυτή΄΄!!!!


Συνάδελφοι ,


πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Πρώτη μας προτεραιότητα η βοήθεια στην Σύνδικο για να κάνει την δουλειά της, κατόπιν η διασφάλιση της περιουσίας μας , και η άμεση απόλυση όλων για την διασφάλιση του επιδόματος του ΟΑΕΔ καθώς και της περίθαλψης για το 2014.

Στις επόμενες ημέρες θα καλεστείτε για την υπογραφή των απολύσεων που όταν ολοκληρωθούν θα πρέπει να υπογραφούν από όλους στην ΑΘΗΝΑ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.


Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους (πρώην και νυν ) που σήμερα ΄΄έτρεχαν ΄΄ στα Αστυνομικά Τμήματα δίνοντας καταθέσεις και μαρτυρίες προσπαθώντας να διασφαλίσουν τα δικαιώματα μας ( Αχιλλέα , Σοφία , Γιάννη , Τάσο σας ευχαριστούμε πολύ ) και να θυμήσω σε  όλα τα ΄΄τυφλά μάτια ΄΄ κάτι που λέει ο ΛΑΟΣ μας ΄΄ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ΄΄και ειδικά για αυτούς που ακόμα και σήμερα παίζουν στην πλάτη των οικογενειών μας.
                                                     
 Για το Δ.Σ.

Λειβαδάς Σταθακόπουλος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.