Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΧΕΙΟ. 'Αδωνις Γεωργιάδης:"Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς" Αδωνις - Βορίδης και ο κατάλογος των νεκρών του Πολυτεχνείου απο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Κάθε χρόνο είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε με τον Άδωνι και τις ανιστόρητες δηλώσεις της ακροδεξιάς περί "ανύπαρκτων νεκρών" της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Και να είστε σίγουροι ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!








Αναρτούμε πάλι τις δηλώσεις Γεωργιάδη και τον κατάλογο των νεκρών του Πολυτεχνείου απο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. 

Επίσης το λίνκ που αναρτήσαμε το 2012 απο την ιστοσελίδα του Άδωνι, σχετικά με τις δηλώσεις του τον Νοέμβριο του 2010, δεν θα σας οδηγει στην συγκεκριμένη σελίδα πλέον. Προφανώς φρόντισε ο διαχειριστής της ιστοσελίδας για αυτό.



Η άλλη διαφορά με το 2012, είναι ότι ο Άδωνις από μικρομεσαίος βουλευτής της ΝΔ, μουσαφίρης απ το ΛΑΟΣ, είναι τώρα υπουργός Υγείας στην Δημοκρατία μας.

Και εδώ οι ευθύνες για αυτή την κατάντια, μας βαραίνουν όλους.


«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους
Πλάτωνας  427-347 π.Χ











'Αδωνις Γεωργιάδης:"Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς"






Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012




Ακούμε και φρίτουμε με την Χρυσή Αυγή που αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, αλλά κανείς δεν ασχολείται με πρώην υπουργούς και νυν στυλοβάτες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης, οι οποίοι εκφέρουν, χρόνια τώρα, ακριβώς τις ίδιες απόψεις.
Για τον Βορίδη δεν χρειάζεται να αμφισβητήσουμε τα φιλοχουντικά του αισθήματα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σαμαρά υπήρξε Πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΠΕΝ και Πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου.

Η Εθνική Πολιτική Ένωσις (ΕΠΕΝ) ήταν ένα εθνικιστικό πολιτικό κόμμα που ιδεολογικά υπεράσπιζε το καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών. Η ΕΠΕΝ ιδρύθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1984 με ιδρυτή και "πνευματικό" ηγέτη, τον έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού, Γεώργιο Παπαδόπουλο.


Στην ταυτότητα της οργάνωσης, η Νεολαία ΕΠΕΝ δηλώσε πως είναι μία πατριωτική-εθνικιστική οργάνωση νεολαίας. Ιδρύθηκε το 1984 και πρόεδρος της νεολαίας διορίστηκε από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ο Νίκος Μιχαλολιάκος (σήμερα Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής) και μετά την παραίτησή του, ο Μάκης Βορίδης.


Μέχρι σήμερα αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι, να απαντήσει δημόσια στην ερώτηση, εάν παραδέχεται την ύπαρξη των νεκρών του Πολυτεχνείου. Τελευταία απόπειρα έγινε από τον γνωστό σκιτσογράφο και δημοσιογράφο Στάθη Σταυρόπουλο,στην διαδικτυακή εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου στις 15/11/2012.


Στο ασφυκτικό στρίμωγμα του Στάθη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως δεν θα ήθελε να απαντήσει για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου,καθώς το έχει πράξει στο παρελθον.


Φανταζόμαστε ότι εννοεί το παρελθόν που αναφέραμε προηγουμένως.



Ο έτερος Καπαδόκης, Άδωνις Γεωργιάδης έχει δώσει αγώνα για την "απομυθοποίηση" του Πολυτεχνείου.


Το 2009 δήλωνε: "Δεν ευρέθη ούτε ένας νεκρός του Πολυτεχνείου"


Την ίδια εποχή ξεσπάθωνε: "Το Πολυτεχνείο είναι ο ιδρυτικός μύθος της θολοκουλτούρας στην Ελλάδα"

και

"Πάνω σε αυτό το γεγονός τώρα, στήθηκε ολόκληρη προπαγάνδα, ολόκληρη διαστρέβλωση της Ιστορίας και ολόκληρος ο ιδεολογικός  Μύθος της θολοκουλτούρας,που οδήγησε την Αριστερά στην εξουσία στην Ελλάδα, τα τελευταία 40 χρόνια, με την Νέα Δημοκρατία να την προσκυνά τα τελευταία 40 χρόνια"


Αν ο Άδωνις,στο παραλήρημα του έβλεπε 40χρονη αριστερή εξουσία στην χώρα, ή εμείς ζούμε σε άλλη Ελλάδα ή ο νεοδημοκράτης πολιτικός, ζούσε σε άλλον χωροχρόνο.


Στο adonisgeorgiadis.gr, στην σελίδα του βουλευτή διαβάζουμε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση του ιδίου, ώς απάντηση σε εστιάσεις μέλους του φόρουμ του, ότι "το πολυτεχνείο είναι μια αναρχοκομμουνιστική γιορτή. Δε διανοείται να εορτάζεται από κόμματα και συλλογικότητες που θέλουνε να λέγονται πατριωτικά. Είναι σα να γιορτάζεις τις γιορτές του ΚΚΕ για το Μελιγαλά. Δεν πάει, απλά, είναι ανώμαλο!"




Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη ήταν ακριβώς αυτή:


ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 17 Νοέμ. 2010, 08:05

Παιδιά εάν δεν καταλαβαίνετε τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς της πολιτικής έχουμε πρόβλημα...και σταματήστε να κατηγορείτε τον Πρόεδρο σε κάθε ευκαιρία. Εμείς οι "καλοί" και ο Πρόεδρος ο "κακός".
Κάθε χρόνο στέλνουμε μήνυμα στο Πολυτεχνείο όπως και όλα τα κόμματα και η Βουλή. Είναι εθιμοτυπικό.
Εάν τώρα μας δείτε να οργανώνουμε και καμμία γιορτή για το Πολυτεχνείο όπως έκανε η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ τα τελευταία χρόνια να μας κράξετε, οκ. Αλλά να μήν στείλουμε ούτε μήνυμα θα ήταν σαν να φτύνουμε μία ολόκληρη πλευρά των συμπολιτών μας που τα πιστεύουν αλλιώς. Κοινώς ψυχραιμία!
Καλώς εξεδόθη η ανακοίνωσις, αν και όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ουδείς έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο εκείνη την ημέρα.

http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=1621

Για όσους αντέχουν,ας παρακολουθήσουν τα επόμενα βίντεο,όπου ο βουλευτής της ΝΔ πλέον,λέει ότι ακριβώς μας λένε σήμερα και οι χρυσαυγίτες.

Το παραμύθι των νεκρων του πολυτεχνείου

Άδωνις(1/2)'Μύθος' Πολυτεχνείου&Θολό 17Nov'09

Άδωνις(2/2)'Μύθος' Πολυτεχνείου&Θολό 17Nov'09

Ακούστε στο 00.23 "Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς"
και λίγο παρακάτω,
"Η ΝΔ έχει υποδουλωθεί στην ιδεολογία της αριστεράς"

Άδωνις(1)Πολυτεχ. Απομυθοποίησις 17Nov'09

Το "Πολυτεχνείο Απομυθοποίησις", αποτελείται από 4 βίντεο. Στο πρώτο,το μόνο που παρακολουθήσαμε - καθώς η υπομονή μας εξαντλήθηκε για να δούμε και τα υπόλοιπα - ο Άδωνις μπλέκει,αριστοτεχνικά, το Πολυτεχνείο με το κρυφό σχολειό.

Κάποια στιγμη όμως ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

"Θέλω να σας πω,επειδή είμαι ειλικρινής και δημοσίως να το ξεκαθαρίσω, γιατί δεν αντέχω τα παραμύθια, δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο"

Εσείς κύριε Σαμαρά τι πιστεύετε άραγε?





ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ





'Αδωνις Γεωργιάδης:"Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς"




ΦΩΤΟ.Ο Βοριδης της ΕΠΕΝ,τα λέει τσεκουράτα. Με φόντο τον Παπαδόπουλο



ALBERT COERANT The boy who braved the tanks. Η ανταπόκριση του δημοσιογραφου



O ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ αφηγήται...




VIDEO. Ο Ρίτσος διαβάζει την ''Ρωμιοσύνη'' στο Πολυτεχνείο το 1974
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/11/video-1974.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.