Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πολεμος ανακοινωσεων Μπακογιαννη-Συριζα

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε προ ημερών κατά του ΣΥΡΙΖΑ και πέντε στελεχών της Διοικούσας Επιτροπής λέγοντας ότι τα στελέχη υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον Ηρακλή Κωστάρη και τον Γιάννη Σερίφη στη δίκη της 17 Νοέμβρη.

Σήμερα ένας εκ των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βένιος Αγγελόπουλος απάντησε με γραπτή ανακοίνωση...
στην κ. Μπακογιάννη λέγοντας ότι «πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή».

«Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον Σύριζα. Τυχαίο; Δε νομίζω…», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του.

«Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η τρομοκρατία τους δεν θα ανακόψει την ελπίδα», καταλήγει.

Εν τω μεταξύ, και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντας ότι «έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δίκη της 17Ν και τότε δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, η αήθης και επικίνδυνη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί συνειρμούς για σχέσεις του κόμματος με την τρομοκρατία».

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι το «ερώτημα είναι που μας οδηγεί αυτή η αντίληψη και θα ενοχοποιήσουμε το δικαίωμα των κατηγορούμενων να έχει μάρτυρες υπεράσπισης».

«Ουσιαστικά η κ. Μπακογιάννη πήρε τη σκυτάλη από τον κ. Πάγκαλο που κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για αντάρτικο πόλης, τέτοιους είδους αναφορές έχουν κάνει και τα ΜΜΕ» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.