Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Πόλεμος» του ΣΥΡΙΖΑ με Έθνος, Μπόμπολα και Mega

Με ένα tweet, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, προαναγγέλλει πόλεμο με τους εκδότες του Έθνους Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, αλλά και το Mega.

«Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war...», έγραψε ο Ν. Παππάς. Proxy war είναι αυτός που μεσολαβεί σε έναν πόλεμο. Ή ένας πόλεμος διά διαμεσολαβητών. Όταν κάποιες ή κάποια από τις εμπλεκόμενες δυνάμεις χρησιμοποιεί τρίτους για να χτυπήσει τον αντίπαλο, π.χ. χρησιμοποιεί φίλιες δυνάμεις ή μισθοφόρους.

Με δεδομένο ότι ο κ. Παππάς είναι στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και δεν διστάζει να απαντήσει.

Θα έχει ενδιαφέρον…
http://newpost.gr/post/129145/%C2%AB%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91-%CE%BC%CE%B5-%CE%88%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82%2c-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Mega/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.