Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Αμβρόσιος «ευλογεί» τη Χρυσή Αυγή…

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος επανέρχεται στη δημοσιότητα με ακόμη μία επιστολή, η οποία τιτλοφορείται «Η δημοκρατία μας είναι επιλεκτική - τότε είναι άρρωστη». Ο κ. Αμβρόσιος αυτή τη φορά καταγγέλλει κόμματα και πολιτικούς και υπεραμύνεται των ιδεών της Χρυσής Αυγής. Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, με ποίμνιο τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, επιτίθεται σε όσους κατηγορούν το ακροδεξιό κόμμα, διατυπώνοντας μάλιστα την απορία...
«Δεν δύναμαι να κατανοήσω πώς και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ».

Από το «στόχαστρό» του δεν ξεφεύγουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος, στους οποίους προσάπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι «έχουν έλλειμμα Δημοκρατίας στην ψυχή τους, συμπεριφερόμενοι κατ' αυτόν τον τρόπο στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή».


Ο κ. Αμβρόσιος, τέλος, εξαπολύει πυρά και κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη, επειδή αρνήθηκε να λάβει μέρος στην ορκωμοσία, λόγω της παρουσίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ ασκεί κριτική στα ΜΜΕ, επειδή «πρόβαλαν με υπερβολικό ζήλο το ατυχές περιστατικό με το εγέρθητι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.