Ο κ. Παππάς είναι ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Τσίπρα, ο εξ απορρήτων συνεργάτης του, καθώς τυχαίνει να γνωρίζονται από παιδιά.
Η αναφορά του δεν ήταν τυχαία όταν σήμερα έγραψε στο Twitter 22 λέξεις που συνιστούν ένα πολύ καθαρό μήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war....».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να στοχοποιήσει πολιτικά, επιχειρηματίες και ΜΜΕ που στηρίζουν το μνημόνιο.
Να τους ταυτίσει με το μνημόνιο και τη διαπλοκή.
Η κίνηση του κ. Τσίπρα να αρνηθεί να εμφανιστεί στο MEGA ήταν αποκαλυπτική για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν για «σκληρή στάση» απέναντι στα ΜΜΕ και στη διαπλοκή. Ζητούν να συγκρουστεί πολιτικά μαζί τους ο ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξει το συστημικό ρόλο ορισμένων δημοσιογράφων.
Μάλιστα έπεσαν και ιδέες για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το MEGA την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Το βέβαιο είναι ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώσει αυτή την επιθετική τακτική, θα οξύνει τα πνεύματα στο πολιτικό σκηνικό.
Στο στόχαστρο πάντως δεν είναι μόνο ο κ. Γ. Μπόμπολας, το ΕΘΝΟΣ και το MEGA, αλλά και το συγκρότημα του ΔΟΛ και ο Στ. Ψυχάρης.
Επιτελικά στελέχη της Κουμουνδούρου θεωρούν ότι με την κίνησή τους αυτή θα φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους πολιτικούς τους αντιπάλους: ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, που συμβαίνει να απολαμβάνουν ευρείας προβολής από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, επιχειρώντας να τους ταυτίσουν με τη διαπλοκή.